BankBook for Mac

BankBook for Mac 3.0

Mac / Silverstreak Software / 2490 / Целосни спецификации
Опис

BankBook за Mac е моќен и лесен за користење деловен софтвер кој ви овозможува лесно да ги следите вашите банкарски сметки. Развиен од Роберт Зифел, овој софтвер е дизајниран да одговара на вистински регистар за чекови, што го прави едноставен и интуитивен за користење.

Со BankBook за Mac, можете брзо да внесувате податоци и да продолжите со следната задача. Без разлика дали управувате со личните финансии или водите мал бизнис, овој софтвер ви олеснува да останете на врвот на вашите финансии и да се осигурате дека сè е во ред.

Една од клучните придобивки на BankBook за Mac е неговата едноставност. За разлика од другите софтверски програми за финансиско управување како Quicken, кои можат да бидат преоптоварени со нивните многубројни функции и опции, BankBook за Mac се фокусира на најважното. Ова значи дека можете брзо и лесно да управувате со вашите банкарски сметки без да се заглавите во непотребни детали.

Друга одлична карактеристика на BankBook за Mac е неговата флексибилност. Без разлика дали сакате рачно да внесувате трансакции или да ги увезувате од веб-локацијата на вашата банка, овој софтвер го олеснува следењето на целата ваша финансиска активност на едно место. Можете исто така да го приспособите интерфејсот за да одговара на вашите потреби, за секогаш да имате пристап до информациите што се најважни.

Покрај неговата основна функционалност како алатка за замена на регистерот за чекови, BankBook за Mac нуди и неколку напредни функции што го прават идеален избор за бизниси од сите големини. На пример:

- Повеќе сметки: со поддршка за повеќе сметки (вклучувајќи проверка, штедење, кредитни картички), BankBook го олеснува управувањето со сите аспекти на вашите финансии од една централна локација.

- Буџетирање: Поставете буџети врз основа на категории како што се намирници или трошоци за забава за да знаете точно каде оди секој денар.

- Извештаи: Создавајте детални извештаи што ги прикажуваат приходите наспроти трошоците со текот на времето или по категорија за да можете да ги идентификувате областите каде што можеби ќе треба да намалите.

- Помирување: Лесно усогласете ги трансакциите со изјавите од банките или компаниите за кредитни картички за да нема разлики помеѓу она што е запишано во системот наспроти она што навистина се случило.

Севкупно, ако барате прифатлива, но моќна алатка за финансиски менаџмент, која е и прифатлива за корисниците и доволно флексибилна за да ги задоволи сите ваши потреби - не гледајте подалеку од BankBook!

Целосни спецификации
Издавач Silverstreak Software
Страница на издавачи http://www.silverstreaksoftware.com
Датум на издавање 2017-11-23
Датум на додавање 2017-11-23
Категорија Деловен софтвер
Под категорија Софтвер за сметководство и наплата
Верзија 3.0
Барања за ОС Macintosh, Mac OS X 10.3.9, Mac OS X 10.4 PPC, Mac OS X 10.4 Intel
Барања macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite OS X Mavericks OS X Mountain Lion OS X Lion OS X Snow Leopard OS X Leopard OS X Tiger OS X Panther OS X Jaguar OS X Puma OS X Cheetah
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 2490

Comments:

Најпопуларни