iMyFone DPort Pro for Mac

iMyFone DPort Pro for Mac 3.0.0.15

Mac / iMyfone Technology / 177 / Целосни спецификации
Опис

iMyFone DPort Pro за Mac е моќен софтвер кој ви овозможува селективно да направите резервна копија или да ги извезувате сите ваши податоци за iPhone, да ги извлекувате податоците од вашиот iPhone од резервната копија на iTunes/iCloud на Mac и да ја вратите резервната копија на SMS/WhatsApp/WeChat и iTunes/iCloud. од софтверот на вашиот iPhone/iPad/iPod touch. Со овој софтвер, можете лесно да управувате и да ги пренесувате податоците на вашиот iOS уред без никакви проблеми.

iMyFone DPort Pro за Mac е дизајниран специјално за корисници кои сакаат да имаат целосна контрола врз податоците на нивните iOS уреди. Нуди широк опсег на функции кои ви овозможуваат селективно да направите резервна копија само на Messages, WeChat или WhatsApp наместо сите податоци на вашиот iOS уред. Ова значи дека можете да заштедите време и простор за складирање со правење резервна копија само на важните датотеки.

Една од најзначајните предности на користењето на iMyFone DPort Pro за Mac е неговата способност да зачувува резервни копии на вашиот Mac и да спречи препишување на претходните резервни датотеки. Оваа функција гарантира дека секогаш имате пристап до сите ваши важни датотеки, дури и ако нешто тргне наопаку со вашиот iOS уред.

Друга одлична карактеристика на овој софтвер е неговата способност за селективно враќање на податоците од резервната копија на iTunes, резервната копија на iCloud или резервната копија на iMyFone D-Port Pro. Ова значи дека ако случајно избришете некои важни датотеки од вашиот iOS уред, можете лесно да ги вратите користејќи го овој софтвер.

iMyFone DPort Pro за Mac нуди и интуитивен кориснички интерфејс што им олеснува на корисниците со мало техничко знаење ефективно да го користат. Софтверот е дизајниран имајќи ги предвид потребите и на почетниците и на напредните корисници.

Покрај тоа, iMyFone DPort Pro за Mac поддржува широк спектар на формати на датотеки, вклучувајќи фотографии, видеа, музика, контакти, пораки (вклучувајќи прилози), историја на повици и повеќе. Ова значи дека без разлика каков тип на формат на датотека треба да префрлите или да направите резервна копија; овој софтвер ве опфати.

Севкупно, iMyFone DPort Pro за Mac е одличен избор ако барате сигурна алатка која овозможува селективни резервни копии и обновувања на iPhone-и без никакви проблеми. Неговиот интуитивен интерфејс заедно со неговите моќни карактеристики ја прават една од најдобрите опции достапни на пазарот денес!

Целосни спецификации
Издавач iMyfone Technology
Страница на издавачи https://www.imyfone.com/
Датум на издавање 2017-12-05
Датум на додавање 2017-12-05
Категорија Софтвер за iTunes и iPod
Под категорија Алатки за iTunes
Верзија 3.0.0.15
Барања за ОС Mac OS X 10.11, Macintosh, Mac OS X 10.9, macOS 10.12, Mac OS X 10.10, Mac OS X 10.7, Mac OS X 10.8, macOS 10.13
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 2
Вкупно преземања 177

Comments:

Најпопуларни