MindMaple Pro for Mac

MindMaple Pro for Mac 1.3

Опис

MindMaple Pro за Mac: Софтвер за врвна продуктивност

Дали сте уморни од жонглирање со повеќе задачи и се мачите да ги следите вашите идеи? Дали сакате брз и интуитивен начин да ги организирате вашите мисли, да размислувате за нови идеи и да управувате со вашите проекти? Не гледајте подалеку од MindMaple Pro за Mac - софтверот за врвна продуктивност.

MindMaple е моќна алатка која ви овозможува да креирате умствени мапи, дијаграми, дијаграми на текови и други визуелни претстави на вашите идеи. Со својот кориснички интерфејс и бројните функции, MindMaple го олеснува приоретизирањето на информациите за управување со проекти, сесии за бура на идеи, споделување идеи, изготвување планови за часови, земање белешки за предавања, решавање проблеми, управување со распореди и многу повеќе.

Без разлика дали сте студент кој сака да ги подобри вашите навики за учење или професионалец кој бара ефикасен начин за управување со сложени проекти на работа - MindMaple ве опфати. Еве што го прави овој софтвер издвоен од толпата:

Интуитивен интерфејс

Една од најголемите предности на MindMaple е неговиот интуитивен интерфејс. Не ви е потребна посебна обука или технички вештини за да го користите овој софтвер - едноставно влечете и спуштете елементи на платното и започнете да создавате умствени мапи за неколку минути. Интерфејсот е чист и неоптоварен со сите потребни алатки лесно достапни од лентата со алатки.

Приспособливи теми

Со функцијата за приспособливи теми на MindMaple Pro за Mac, корисниците можат да избираат од повеќе бои на теми од кога било досега! Ова значи дека корисниците можат да ги персонализираат своите умствени мапи со нивните омилени бои или да ги усогласат со брендирањето на нивната компанија. Дополнително, има повеќе достапни опции за клип уметност кои ќе помогнат да се направи секоја мапа уникатна!

Алатки за соработка

Соработката е клучна кога станува збор за управување со проекти или групни сесии за бура на идеи. Со алатките за соработка на MindMaple, корисниците можат да ги споделуваат своите умствени мапи со други во реално време преку е-пошта или услуги за складирање облак како Dropbox или Google Drive. Ова значи дека членовите на тимот можат да работат заедно на една мапа истовремено, без разлика каде се наоѓаат!

Опции за извоз

Откако ќе ја креирате вашата умствена мапа во MindMaple Pro за Mac, достапни се неколку опции за извоз, вклучувајќи PDF (со хиперврски), слики (PNG/JPG/BMP), документи на Microsoft Office (Word/PowerPoint/Excel) како и HTML-датотеки кои им овозможуваат на корисниците пристап преку веб прелистувачи!

Заклучок:

Како заклучок, ако барате ефикасен начин за организирање информации, тогаш не гледајте подалеку од Mindmaple Pro за Mac! Со својот кориснички интерфејс, приспособливи алатки за соработка со теми, опции за извоз - овој софтвер има се што им е потребно на професионалците кои сакаат максимална продуктивност и ефикасност додека работат на сложени проекти на работа!

Целосни спецификации
Издавач MindMaple
Страница на издавачи http://www.mindmaple.com
Датум на издавање 2017-12-05
Датум на додавање 2017-12-05
Категорија Софтвер за продуктивност
Под категорија Софтвер за идеи и мапирање на умови
Верзија 1.3
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite OS X Mavericks OS X Mountain Lion
Цена
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 382

Comments:

Најпопуларни