ArtMatic Creative ToolboX for Mac

ArtMatic Creative ToolboX for Mac 1.0.7.3

Опис

Дали барате моќен и разноврсен софтвер за графички дизајн кој може да ви помогне да креирате прекрасни фотографии, графика во движење, 3D анимации, видео специјални ефекти и аудио? Не гледајте подалеку од ArtMatic Creative ToolboX за Mac.

Овој графички мотор е уникатен сет на интегрирани апликации што ви овозможува процедурално да креирате сложени дизајни со леснотија. Без разлика дали сте искусен дизајнер или штотуку почнувате, ArtMatic Creative ToolboX има се што ви треба за да ја оживеете вашата креативна визија.

Една од истакнатите карактеристики на овој софтвер се неговите претходно поставени библиотеки. Овие библиотеки ви дозволуваат да ги започнете вашите проекти со претходно направени шаблони и дизајни. Но, ако се чувствувате авантуристички, можете исто така да нурнете длабоко во неограничената математика зад софтверот и да измислите свои „приклучоци“. Можностите се навистина бескрајни со овој швајцарски армиски нож за креативност.

ArtMatic Creative ToolboX содржи две главни апликации: Designer и Voyager. Дизајнер е местото каде што се случува целата магија - тоа е местото каде што ќе ги креирате вашите дизајни, системи за обработка на слики и ќе уредувате 3D објекти во Voyager. Војаџер е местото каде што тие датотеки оживуваат - тоа е местото каде што се создаваат пејзажи и се поставуваат 3D објекти за конечно прикажување.

Но, тоа не е сè - овој софтвер исто така им овозможува на корисниците да слушаат фрактална и генеративна уметност или да користат математика за правење музика. Навистина е креативна кутија со алатки сè-во-едно што ќе ја однесе вашата работа до нови височини.

Затоа, без разлика дали сте професионален графички дизајнер или само некој што сака да создава убави работи на својот компјутер, пробајте го ArtMatic Creative ToolboX денес. Со својот интуитивен интерфејс, моќните способности и бескрајните можности за креативност - гарантираме дека нема да ве разочара!

Целосни спецификации
Издавач U&I Software
Страница на издавачи http://www.uisoftware.com/
Датум на издавање 2020-07-09
Датум на додавање 2020-07-09
Категорија Софтвер за графички дизајн
Под категорија Софтвер за анимација
Верзија 1.0.7.3
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS Catalina macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 0

Comments:

Најпопуларни