AnyVid for Mac

AnyVid for Mac 10.0.1

Опис

AnyVid за Mac: Најдоброто решение за преземање видео и стриминг

Дали сте уморни од постојано барање начини за преземање на вашите омилени видеа од популарни веб-локации како YouTube, Facebook, Instagram, TikTok, Dailymotion и многу повеќе? Не гледајте подалеку од AnyVid за Mac – врвниот преземач на видео што ви овозможува лесно да преземате кое било видео од преку 1000 популарни веб-локации.

Со AnyVid за Mac, имате можност да преземате видеа во низа резолуции од 144p до 1080p. Ова значи дека без разлика кој уред или големина на екранот го користите, можете да уживате во висококвалитетна видео содржина без никакво задоцнување или баферирање.

Но, тоа не е сè - AnyVid за Mac нуди и можности за сериско преземање што ви овозможуваат да преземете до 600 датотеки одеднаш. Ова е совршено ако сакате да заштедите време и напор со преземање повеќе видеа истовремено.

Покрај неговите моќни можности за преземање, AnyVid за Mac нуди и вграден видео плеер кој ви овозможува да проследувате видеа во тренд од целиот свет. Без разлика дали се работи за музички спотови, трејлери за филмови или вирални клипови - со AnyVid за Mac, секогаш има нешто ново и возбудливо за гледање.

Па, зошто да изберете AnyVid за Mac наместо друг софтвер за преземање видео? Еве само неколку причини:

1. Лесен за користење интерфејс: со својот интуитивен дизајн и кориснички интерфејс, дури и почетниците можат брзо да научат како да го користат AnyVid за Mac без никакви проблеми.

2. Широк избор на поддржани веб-локации: за разлика од другите софтвери за преземање видеа кој поддржува само ограничен број веб-локации, AnyVid за Mac поддржува над 1000 популарни страници, вклучувајќи ги YouTube, Facebook и повеќе.

3. Преземања со висок квалитет: со опции кои се движат од 144p до преземања со резолуција 1080p достапни на повеќето локации поддржани од овој софтвер; корисниците можат да уживаат во висококвалитетна содржина на нивните уреди без никакви проблеми со задоцнување или баферирање.

4. Способности за сериско преземање: заштедете време со преземање повеќе датотеки одеднаш со функцијата за сериско преземање понудена од овој софтвер

5. Вграден медиа плеер: проследувајте трендовски видеа низ светот директно во самата апликација!

Севкупно, ако барате лесно за користење, но моќно решение кое ќе ви помогне да ви го олесни животот кога ќе дојде до вчитување на онлајн медиуми, тогаш не гледајте подалеку од Anyvid For MAC!

Целосни спецификации
Издавач Amoyshare
Страница на издавачи http://www.amoyshare.com/
Датум на издавање 2021-03-22
Датум на додавање 2021-03-22
Категорија Забавен софтвер
Под категорија Забавен софтвер
Верзија 10.0.1
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite OS X Mavericks
Цена Free to try
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 184

Comments:

Најпопуларни