CuteFTP Mac Professional for Mac

CuteFTP Mac Professional for Mac 3.1.3

Опис

CuteFTP Mac Professional е моќен и напреден FTP клиент дизајниран специјално за корисници на Mac. Со својот тенок интерфејс „Метал“ (какао) со повеќе нишки, овој софтвер нуди беспрекорно корисничко искуство кое е интуитивно и ефикасно. Без разлика дали сте искусен веб-развивач или штотуку почнувате, CuteFTP Mac Professional има сè што ви треба за лесно да управувате со вашите FTP сесии.

Една од истакнатите карактеристики на CuteFTP Mac Professional е неговата компатибилност и со Power PC и со Macintosh компјутери базирани на Интел. Ова значи дека без разлика каков тип на компјутер имате, може да очекувате извонредни перформанси од овој софтвер. Дополнително, CuteFTP Mac Professional поддржува сесии SSH2 и SSL/TLS, што значи дека вашите ингеренции за најавување и пренос на датотеки секогаш се заштитени со силна шифрирање.

Друга одлична карактеристика на CuteFTP Mac Professional е неговата способност да пренесува повеќе датотеки истовремено, додека сè уште ви овозможува да се движите на страниците. Ова го олеснува управувањето со големи преноси на датотеки без да треба да чекате да заврши секоја поединечна датотека пред да преминете на следната. И ако ви требаат уште поголеми брзини на пренос, CuteFTP Mac Professional исто така нуди забрзани преноси со поделба на една датотека за преземање на повеќе делови и нивно повторно комбинирање по приемот.

Управувањето со вашите датотеки со CuteFTP Mac Professional е исто така неверојатно лесно благодарение на неговата функција за ред за пренос. Едноставно изберете ги датотеките и папките што опфаќаат повеќе оддалечени локации што сакате да ги префрлите, додајте ги во редот и дозволете софтверот да се грижи за останатото. Можете дури и да ги синхронизирате папките помеѓу вашата локална машина и оддалечените сервери, така што сите промени направени на едниот крај автоматски се рефлектираат на другиот.

За оние кои често работат со одредени папки или директориуми на нивните оддалечени сервери, CuteFTP Mac Professional нуди функционалност за обележување, така што овие локации може брзо да се пристапат во секое време. И ако ви треба уште поголема удобност кога работите од далечина, овој софтвер поддржува и откривање на рандеву за FTP сервери на вашата мрежа.

Конечно, можеби една од најимпресивните карактеристики на CuteFTP Mac Professional е неговата поддршка за далечинско уредување на датотеки користејќи уредувач компатибилен со протоколот на ODB Editor Suite. Ова им овозможува на корисниците да уредуваат датотеки директно на нивниот далечински сервер без претходно да ги преземаат – заштедувајќи време и рационализирање на работните текови.

Како заклучок, ако барате моќен, но сепак лесен FTP клиент за вашиот macOS уред, тогаш не гледајте подалеку од CuteFTP Mac Professional! Со своите напредни функции за автоматизација, како што се истовремени преноси на датотеки и забрзани преземања, заедно со силни безбедносни протоколи како SSH2 и SSL/TLS сесии - управувањето со сите аспекти поврзани со интернет конекција станува полесно од кога било досега!

Целосни спецификации
Издавач GlobalScape
Страница на издавачи http://www.globalscape.com
Датум на издавање 2017-12-20
Датум на додавање 2017-12-20
Категорија Интернет софтвер
Под категорија FTP софтвер
Верзија 3.1.3
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite OS X Mavericks OS X Mountain Lion OS X Lion OS X Snow Leopard
Цена Free to try
Преземања неделно 8
Вкупно преземања 38235

Comments:

Најпопуларни