Winmail.dat Opener for Mac

Winmail.dat Opener for Mac 1.3.1

Опис

Winmail.dat Opener за Mac е моќен деловен софтвер кој ви овозможува лесно да ги отворате и прегледувате датотеките winmail.dat на вашиот Mac. Ако некогаш сте примиле е-пошта со прилог winmail.dat, знаете колку фрустрирачки може да биде кога вашиот клиент за е-пошта не може да го препознае форматот. Со Winmail Opener Pro, никогаш повеќе нема да мора да се грижите за овој проблем.

Датотеките Winmail.dat обично се испраќаат од корисниците на Microsoft Outlook (верзии 1997, 2000, 2003, 2007 и 2010 година) и ги содржат сите прилози и богати текстуални пораки. За жал, не сите клиенти на е-пошта можат да го препознаат овој формат. Овде доаѓа Winmail.dat Opener - тоа е најлесниот, најбрзиот и најсигурниот начин за работа со овие типови датотеки.

Со Winmail.dat Opener за Mac, отворањето на датотеките winmail.dat е целосно без фрустрации. Едноставно кликнете двапати на датотеката и веднаш ќе ви биде претставен список со нејзината содржина. Оттаму, можете да кликнете двапати на која било прикачена датотека за да ги отворите или да ги повлечете и испуштите на вашата работна површина за лесен пристап.

Една од најдобрите работи за Winmail.dat Opener е тоа што беспрекорно се интегрира со вашата програма за пошта на вашиот Mac. Во повеќето околности, дури и нема да треба да ја напуштите вашата програма за пошта - едноставно кликнете на прилогот како и обично и оставете Winmail Opener Pro да ја направи својата магија.

Но, што ако ви требаат понапредни функции? Нема проблем - Winmail.dat Opener ве опфати и таму. Со напредни опции како сериска обработка (која ви овозможува да обработувате повеќе win mail dat датотеки одеднаш), приспособени конвенции за именување датотеки (така што секоја датотека е именувана според вашите преференции) и поддршка за различни групи знаци (вклучувајќи го и Unicode), ова софтверот има сè што може да му треба на деловниот корисник.

Покрај неговите моќни карактеристики за работа конкретно со датотеки со win mail dat, Winmail Dat Opener вклучува и некои практични алатки за општа намена кои ќе го олеснат животот на секој деловен корисник. На пример:

- Способност за преглед на слики директно во апликацијата

- Вградена функција за пребарување, така што наоѓањето специфични прилози во големи фајлови за win mail dat е брзо и лесно

- Поддршка за повеќе јазици

Генерално, ако барате лесно за користење, но моќно решение за работа со win mail dat датотеки на вашиот Mac како дел од секојдневните деловни операции, тогаш не гледајте подалеку од WinMail Dat Opener!

Целосни спецификации
Издавач XJH
Страница на издавачи http://xiejh.livejournal.com/
Датум на издавање 2017-12-21
Датум на додавање 2017-12-21
Категорија Деловен софтвер
Под категорија Деловни апликации
Верзија 1.3.1
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan
Цена Free
Преземања неделно 6
Вкупно преземања 3162

Comments:

Најпопуларни