Microspot DWG Viewer for Mac

Microspot DWG Viewer for Mac 2.0

Опис

Microspot DWG Viewer за Mac е моќен софтвер за графички дизајн кој им овозможува на корисниците да ги отвораат и прегледуваат датотеките AutoCAD DWG произведени на компјутер на нивниот Mac OS X. Овој производ е базиран на Microspot MacDraft Professional, што значи дека доаѓа со сите карактеристики на овој професионален софтвер за изработка.

Со Microspot DWG Viewer, корисниците можат да го изберат распоредот што сакаат да го отворат или да го изберат моделот од списокот со достапни распореди. Размерот и единиците може да се изберат и рачно или автоматски од софтверот. Оваа функција им олеснува на корисниците да работат со различни типови цртежи без да се грижат за проблемите со компатибилноста.

Една од најимпресивните карактеристики на Microspot DWG Viewer е неговата способност да прикажува или крие слоеви во документот. Корисниците исто така можат да ги посиваат слоевите што не им се потребни, што ќе го олесни фокусирањето на одредени делови од нивниот цртеж. Дополнително, корисниците можат да ги означат своите документи со цртање елиптични маркери во црвено и додавање текст со жолта позадина. Овие прибелешки се зачувани во слој за прибелешки до кој може лесно да се пристапи подоцна.

Откако ќе го означите вашиот документ, можете да го зачувате како PDF-датотека со сите ваши прибелешки недопрени. Можете исто така да го испечатите вашиот документ директно од Microspot DWG Viewer.

Друга одлична карактеристика на овој софтвер се неговите алатки за зумирање и рачната алатка што ви овозможуваат да го зголемите кој било дел од вашиот цртеж и лесно да се движите наоколу. Ова ви овозможува лесно да работите на сложени детали без да ја изгубите од вид пошироката слика.

Генерално, Microspot DWG Viewer за Mac е одличен избор за секој кој треба да работи со датотеки AutoCAD на нивниот компјутер Mac OS X. Неговиот интуитивен интерфејс и моќните карактеристики го олеснуваат и за почетниците и за професионалците да започнат веднаш.

Клучни карактеристики:

- Отворете ги датотеките AutoCAD DWG произведени на компјутер

- Изберете распоред или модел од достапните опции

- Избор на размери и единици

- Прикажи/сокриј/сиви слоеви

- Обележете ги документите користејќи елипсовидни маркери со црвено

- Додајте текст со жолта позадина

- Прибелешките зачувани во слојот за прибелешки

- Зачувајте како PDF-датотека со недопрени прибелешки

- Печатете директно од софтверот

- Алатки за зумирање

- Рачен алат

Целосни спецификации
Издавач Microspot
Страница на издавачи http://www.microspot.co.uk
Датум на издавање 2017-12-25
Датум на додавање 2017-12-25
Категорија Софтвер за графички дизајн
Под категорија CAD софтвер
Верзија 2.0
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite
Цена Free
Преземања неделно 44
Вкупно преземања 97117

Comments:

Најпопуларни