Joyoshare Media Cutter for Mac

Joyoshare Media Cutter for Mac 1.0.1

Опис

Joyoshare Media Cutter за Mac: Врвен софтвер за видео сплитер

Дали сте уморни од гледање долги видеа кои се чини дека се влечат засекогаш? Дали сакате да ги исечете вашите омилени видеа и аудио на помали, податливи парчиња? Ако е така, Joyoshare Media Cutter за Mac е совршено решение за вас. Овој моќен софтвер за разделување видео ви овозможува лесно и без загуба да ги скратите сите видеа и аудио, вклучувајќи MP4, AVI, MPEG, FLV, MP3, како и HD видеа на мали парчиња.

Со Joyoshare Media Cutter за Mac, можете прецизно да ги исечете несаканите делови од вашите видео или аудио датотеки. Без разлика дали станува збор за досаден вовед или непријатна пауза во говорот – овој софтвер го олеснува отстранувањето на овие делови без да влијае на квалитетот на преостанатата содржина. Можете исто така да го користите овој софтвер за приклучување и спојување на повеќе видео клипови исечени од една видео датотека во ново видео.

Карактеристики:

1. Скратете ги видеата и аудиото без загуба

Joyoshare Media Cutter за Mac им овозможува на корисниците да сечат видеа и аудио со 100% зачуван оригинален квалитет. Ги поддржува скоро сите популарни формати како MP4, AVI, MPEG-2 TS/PS/PVA/MPG/M2V/MPEG-4/H264/H263/H261/3GP/3G2/MOV/QT/VRO/DAT/WMV/DIVX /XVID/RM/RMVB/MKV/OGM итн., како и HD видеа како MTS/M2TS/TOD/TRP/WTV/F4V итн., што значи дека без разлика каков тип на медиумска датотека имате – овој софтвер може да се справи тоа.

2. Прецизно исечете видеа и аудио

Joyoshare Media Cutter за Mac им овозможува на корисниците прецизна контрола врз нивните резови со тоа што им дозволува рачно да го поставуваат времето на започнување и времето на завршување или едноставно директно влечење на лизгачите на лентата за временска линија. Покрај тоа, самата функција за кроење е многу точна - нема празнини помеѓу сегментите по завршувањето на процесот на сечење.

3. Спојте повеќе видео клипови во едно

Оваа одлика е особено корисна кога се работи за содржини со долги форми, како што се филмови или ТВ емисии, каде што може да има неколку епизоди кои треба да се комбинираат во една датотека пред да се прикачат онлајн или да се споделат преку USB-уред итн. Со Joyoshare Media Cutter за Mac, корисниците можат лесно спојте повеќе клипови заедно без да изгубите никаков квалитет!

4. Конвертирајте видеа и аудио во кој било формат

По завршувањето на процесот на сечење/сечење, корисникот може да извезува излезни датотеки во различни формати како MP4 (H264), MOV (H264), AVI (Xvid), WMV (WMV9), MKV (H264) итн., кои се компатибилни со различни уреди како што се iPhone/iPad/iPod touch/Samsung Galaxy серија/Nexus/PSP/Xbox One/Sony PS Vita итн.

5. Слободно уредувајте ги ID3 ознаките

ID3 ознаките содржат информации за име на изведувач/назив/година/датум на издавање/итн.

6. Преглед пред сечење

Пред да започне процесот на сечење, корисникот може прво да ја прегледа изворната медиумска датотека со кликнување на копчето „Репродуцирај“ на главниот интерфејс, а потоа да одлучи кои делови треба да се задржат по завршувањето на процесот на сечење/сечење.

Зошто да изберете Joyoshare Media Cutter?

Постојат многу причини зошто Joyoshare Media Cutter се издвојува од другите софтвери за видео сплитери достапни денес:

1) Интерфејс лесен за употреба: Интуитивниот интерфејс го олеснува дури и за почетниците кои никогаш порано не користеле слични алатки.

2) Излез со висок квалитет: Технологијата за сечење без загуби осигурува дека вашите излезни датотеки го задржуваат својот оригинален квалитет без каква било деградација.

3) Широка компатибилност: Овој софтвер ги поддржува скоро сите популарни формати, вклучително и HD, така што без разлика каков тип на медиумска датотека имате - оваа алатка ќе работи совршено.

4) Брзи брзини на обработка: Благодарение на неговите напредни алгоритми, брзината на обработка е молскавична што значи дека дури и големите датотеки брзо се делат без да зафаќаат премногу системски ресурси.

5) Достапна цена: и покрај неговите напредни карактеристики и способности - Joyoshare нуди конкурентни цени што го прави достапен дури и ако буџетот е тесен.

Заклучок

Како заклучок - ако барате лесна за употреба, но моќна алатка која ви овозможува брзо да ги скратите/сечете/придружите/мешате/уредите вашите омилени аудио/видео датотеки, тогаш не гледајте подалеку од неверојатниот производ на JoyoShare! Со својот широк опсег на опции за компатибилност, висококвалитетни резултати, брзи брзини на обработка, интуитивни функции за уредување на интерфејс по прифатлива цена, како што е функцијата за преглед на уредувачот на ID ознаки пред да започне сечењето, уверете се дека сè оди непречено за време на работата!

Целосни спецификации
Издавач Joyoshare
Страница на издавачи https://www.joyoshare.com
Датум на издавање 2018-01-10
Датум на додавање 2018-01-09
Категорија Видео софтвер
Под категорија Софтвер за уредување видео
Верзија 1.0.1
Барања за ОС Mac OS X 10.11, Macintosh, Mac OS X 10.9, Mac OS X 10.10, Mac OS X 10.8
Барања None
Цена $29.95
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 31

Comments:

Најпопуларни