Mac Free MP3 Converter for Mac

Mac Free MP3 Converter for Mac 6.6.6.6

Опис

Mac Free MP3 Converter for Mac е моќна и разновидна алатка за конверзија на аудио која ви овозможува да ги конвертирате сите популарни аудио датотеки во MP3 формат. Со поддршка за широк опсег на аудио формати, вклучувајќи FLAC, WAV, WMA, MP3, MP2, AAC, AC3, AIFF, APE, CAF, MPC, QCP и OGG меѓу другите. Овој софтвер е совршен за секој кој треба да ја конвертира својата музичка колекција во широко поддржан MP3 формат.

Покрај неговите способности за конверзија на аудио, Mac Free MP3 Converter функционира и како алатка за екстракција на аудио. Ова значи дека можете лесно да го извлечете звукот од која било видео-датотека SD/HD/4K UHD вклучувајќи, но не ограничувајќи се на: TS, M2TS, MXF, M4V, QC, MPEG2, MPEG4 и AVI меѓу другите.

Една од најистакнатите карактеристики на овој софтвер е неговата способност да се справи со широк спектар на видео формати. Без разлика дали имате стара VHS лента или модерна 4K UHD видео датотека, овој софтвер може лесно да го извлече звукот.

Корисничкиот интерфејс на Mac Free MP3 Converter е едноставен и интуитивен, што им овозможува на корисниците почетници да започнат веднаш. Главниот прозорец ги прикажува сите достапни опции на организиран начин дозволувајќи им на корисниците брзо да го изберат саканиот излезен формат или да ги приспособат поставките како што се брзината на битови или брзината на примерокот.

Друга одлична карактеристика на овој софтвер е неговата способност за сериска обработка која им овозможува на корисниците да конвертираат повеќе датотеки одеднаш заштедувајќи време и напор. Едноставно додајте ги вашите датотеки во редот, изберете го саканиот излезен формат и оставете Mac Free MP3 Converter да го направи останатото.

Севкупно, ако барате сигурен и лесен за користење аудио конвертор кој може да се справи со широк спектар на формати, тогаш не гледајте подалеку од Mac Free MP3 Converter for Mac. Со своите моќни карактеристики интуитивен интерфејс и можности за сериска обработка, сигурно ќе стане ваша алатка за сите ваши потреби за конверзија на аудио!

Целосни спецификации
Издавач ShiningSoft
Страница на издавачи http://shining-soft.com/
Датум на издавање 2018-01-10
Датум на додавање 2018-01-10
Категорија MP3 и аудио софтвер
Под категорија Rippers & Софтвер за конвертирање
Верзија 6.6.6.6
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite OS X Mavericks OS X Mountain Lion OS X Lion OS X Snow Leopard
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 176

Comments:

Најпопуларни