AirCast for Mac

AirCast for Mac 1.0.3

Mac / D2dshare software / 219 / Целосни спецификации
Опис

AirCast за Mac е моќен безжичен приемник и рекордер за пресликување и стриминг кој ви овозможува да емитувате што било од вашиот iPhone, iPad или MacOS уред на вашиот голем компјутерски екран во реално време. Слично на Apple TV, AirCast ви овозможува да уживате во омилените видеа, фотографии, музика и игри на поголем екран без кабли или жици.

Со AirCast за Mac, можете лесно да го пресликувате екранот на вашиот iOS уред или MacOS компјутер на вашиот десктоп или лаптоп Mac. Ова значи дека можете да гледате филмови, да играте игри, да пребарувате на интернет или да користите која било апликација на поголем екран со подобра јасност и детали. Без разлика дали одржувате презентација на работа или споделувате фотографии со пријателите и семејството дома, AirCast го олеснува споделувањето на содржината безжично.

Една од најдобрите работи за AirCast е неговата леснотија на користење. Едноставно поврзете го вашиот iOS уред или компјутерот MacOS на истата Wi-Fi мрежа како и вашиот Mac со софтверот AirCast и започнете со емитување. Не ви треба дополнителен хардвер или софтвер - само преземете ја апликацијата од нашата веб-локација и почнете да ја користите веднаш.

Друга одлична карактеристика на AirCast е неговата способност да снима пресликување и стриминг содржина со само еден клик. Ова значи дека можете да ги зачувате сите ваши омилени видеа и презентации за подоцнежно гледање без да се грижите дека ќе ги изгубите поради проблеми со интернет конекцијата.

AirCast исто така поддржува повеќе уреди истовремено, така што секој во собата може да ја споделува својата содржина на еден голем екран без постојано да се префрла помеѓу уредите. Ова го прави совршен за деловни состаноци каде што повеќе луѓе имаат потреба од пристап до различни датотеки одеднаш.

Покрај тоа што е одлична алатка за лична употреба дома или работните поставки како канцеларии и конференциски сали; овој софтвер е дизајниран имајќи ги предвид професионалните видео едитори кои бараат висококвалитетен видео излез додека ја уредуваат нивната снимка на големи екрани како што е 5K Retina дисплејот на iMac Pro кој нуди неспоредлива прецизност и острина на боите во споредба со другите дисплеи достапни денес!

Генерално, ако барате лесно за користење решение за безжично пресликување кое работи беспрекорно на сите уреди на Apple, тогаш не гледајте подалеку од AirCast! Со својот интуитивен интерфејс и моќни карактеристики како што се можностите за снимање; овој софтвер сигурно ќе стане суштински дел од сечиј дигитален пакет со алатки!

Целосни спецификации
Издавач D2dshare software
Страница на издавачи https://d2dshare.com
Датум на издавање 2018-01-28
Датум на додавање 2018-01-28
Категорија Видео софтвер
Под категорија Софтвер за снимање видео
Верзија 1.0.3
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite OS X Mavericks
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 219

Comments:

Најпопуларни