Kvigo Android Data Recovery for Mac

Kvigo Android Data Recovery for Mac 2.1.0

Опис

Kvigo Андроид Обнова податоци за Mac: Крајното решение за враќање на изгубените податоци на вашиот уред со Android

Дали некогаш сте изгубиле важни податоци на вашиот уред со Android поради случајно бришење, вирусен напад или пад на системот? Ако одговорот е да, тогаш знаете колку фрустрирачки може да биде губењето вредни информации како што се контакти, пораки, фотографии, видеа и многу повеќе. За среќа, постои решение кое може да ви помогне брзо и лесно да ги вратите изгубените податоци - Kvigo Android Data Recovery за Mac.

Kvigo Android Data Recovery е моќна софтверска алатка дизајнирана специјално за корисници на macOS кои сакаат да ги вратат изгубените податоци од своите уреди со Android. Без разлика дали вашиот телефон е сериозно оштетен или оштетен поради ажурирање на софтверот или трепкање на ROM-от, оваа алатка за обновување може да ги врати сите важни датотеки што биле изгубени.

Со Kvigo Android Data Recovery за Mac, не мора да се грижите дали повторно ќе изгубите некој од вашите скапоцени податоци. Овој софтвер е лесен за употреба и доаѓа со кориснички интерфејс што го прави едноставен дури и за корисници кои не се технички. Треба само да следите неколку едноставни чекори и софтверот ќе го направи останатото.

Карактеристики:

1. Враќање на различни типови датотеки

Kvigo Android Data Recovery поддржува враќање на различни типови датотеки, вклучувајќи СМС-пораки, список со контакти, историја на дневници на повици, галерија со фотографии, видеа музика итн., така што без разлика каков тип на датотека сте изгубиле на вашиот уред - оваа алатка за обновување ве има покриени.

2. Режими за длабоко скенирање и брзо скенирање

Софтверот нуди два режима на скенирање: режим на длабоко скенирање и режим на брзо скенирање. Режимот за брзо скенирање ги скенира само избришаните датотеки додека режимот за длабоко скенирање ги скенира и избришаните и постоечките датотеки на системот за складирање на вашиот уред.

3. Преглед пред закрепнување

Пред да вратите која било датотека од системот за складирање на вашиот уред користејќи го Kvigo Android Data Recovery за Mac, прво можете да ги прегледате за да се уверите дека навистина се она што го барате пред да продолжите со процесот на обновување.

4. Компатибилен со повеќе уреди

Оваа моќна алатка за обновување ги поддржува скоро сите популарни брендови на уреди со Android како Samsung Galaxy S8/S7/S6/S5/Note 8/Note 5/Note 4/J7/J5/A9/A8/A7 итн., HTC U11/U Ultra/ U Play/Bolt/10/Evo итн., LG G6/G5/G4/V20/V10/Stylo/K20 Plus/Q6/Q8 итн., Sony Xperia XZ Premium/Xperia XA1/Xperia L1/Xperia X Compact/Xperia Z5 /Z3+/Z2/Z Ultra/C4/C3/M4 Aqua/M2 Dual итн.

Заклучок:

Како заклучок, Kvigo Andriod Data Recovey е одличен избор ако барате лесно за користење, но моќно решение за враќање на изгубените податоци од уредите со Android. Со својот кориснички интерфејс, повеќекратните режими на скенирање, функцијата за преглед пред да започне процесот на обновување и компатибилноста со повеќе уреди, ја прават една од најдобрите алатки за обновување телефони со Android достапни на пазарот денес. Па зошто да чекаме? Преземете го Kvigo Andriod Phone Recovey сега и вратете ги сите оние скапоцени спомени за кои некогаш се мислеше дека исчезнале засекогаш!

Целосни спецификации
Издавач Kvigo
Страница на издавачи http://www.kvigo.com
Датум на издавање 2018-01-29
Датум на додавање 2018-01-29
Категорија Софтвер за iTunes и iPod
Под категорија Друг софтвер iTunes & Ipod
Верзија 2.1.0
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite OS X Mavericks OS X Mountain Lion OS X Lion OS X Snow Leopard
Цена $49.95
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 122

Comments:

Најпопуларни