Ondesoft iTunes Converter for Mac

Ondesoft iTunes Converter for Mac 2.9.9

Опис

Ondesoft iTunes Converter за Mac е моќен софтвер дизајниран да отстранува DRM од песните на iTunes M4P, M4P/M4B аудио книги, песните на Apple Music и звучните AA/AAX аудиокниги. Со овој софтвер, можете лесно да ги конвертирате вашите омилени музика и аудио книги во формати MP3, AAC, AC3, AIFF, AU, FLAC, M4A, M4R и MKA со 100% оригинален квалитет.

Софтверот е специјално дизајниран за корисници на Mac кои сакаат да уживаат во нивната музика и аудио книги на кој било уред без никакви ограничувања. Тоа е лесна за употреба алатка која ви овозможува да ги конвертирате вашите датотеки со 16x поголема брзина од другите слични алатки достапни на пазарот.

Една од најдобрите карактеристики на Ondesoft iTunes Converter за Mac е тоа што ги зачувува сите ID ознаки и информации за метаподатоци, вклучувајќи уметничко дело, име на изведувач, број на диск, име на композитор наслов на албумот година на издавање жанр број на песна итн. Ова значи дека нема да изгубите ниту еден важни информации при конвертирање на вашите датотеки.

Друга одлична карактеристика на овој софтвер е неговата способност да ги приспособува брзината на битови и брзината на примерокот според вашата желба. Можете да го изберете излезниот формат што најмногу одговара на вашите потреби со прилагодување на овие поставки според вашите барања.

Ondesoft iTunes Converter за Mac поддржува сериска конверзија што значи дека можете да конвертирате повеќе датотеки одеднаш заштедувајќи време и напор. Корисничкиот интерфејс им олеснува дури и на почетниците да го користат овој софтвер без никакви тешкотии.

Овој софтвер за MP3 и аудио е развиен имајќи ги предвид потребите на љубителите на музиката кои сакаат да уживаат во нивните омилени песни на различни уреди без да се грижат за проблемите со компатибилноста или ограничувањата наметнати од заштитата DRM. Со Ondesoft iTunes Converter за Mac, можете лесно да ја отстраните заштитата од DRM од сите видови аудио датотеки, вклучително и песните на Apple Music звучни AA/AAX аудиокниги итн., правејќи ги да се репродуцираат на кој било уред или медиа плеер.

Покрај неговите моќни карактеристики, Ondesoft iTunes Converter за Mac, исто така, нуди одлични услуги за поддршка на клиентите што обезбедуваат корисниците да добијат брза помош секогаш кога им е потребна. Компанијата обезбедува редовни ажурирања за да се осигура дека софтверот останува ажуриран со новите технологии и промените во оперативните системи.

Општо земено, Ondesoft iTunes Converter за Mac е одличен избор ако барате сигурна алатка која може да ви помогне брзо ефикасно да ја отстраните заштитата од DRM од аудио датотеките, притоа да ги зачувате оригиналните квалитетни метаподатоци идентификациски ознаки итн. ако не сте познавачи на технологијата, додека неговите опции за прилагодување им овозможуваат на напредните корисници поголема контрола врз излезните формати, стапките на примероци на бит-стапки итн.

Целосни спецификации
Издавач Ondesoft
Страница на издавачи http://www.ondesoft.com
Датум на издавање 2018-02-01
Датум на додавање 2018-01-31
Категорија MP3 и аудио софтвер
Под категорија Стриминг аудио софтвер
Верзија 2.9.9
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite OS X Mavericks OS X Mountain Lion OS X Lion OS X Snow Leopard
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 9

Comments:

Најпопуларни