CoMa X for Mac

CoMa X for Mac 8.7

Mac / Hartmann-Software / 653 / Целосни спецификации
Опис

CoMa X за Mac е моќен деловен софтвер кој ви овозможува лесно да испраќате и примате факсови. Со CoMa X, можете да користите модеми кои поддржуваат факс-класа 2 или 2.0 за испраќање и примање факсови, како и модеми кои поддржуваат само класа на факс 1 (како miniVigor и нови внатрешни модеми) за испраќање факсови.

Една од клучните карактеристики на CoMa X е неговата способност да вчитува и испраќа датотеки PDF-, PICT- и FaxSTF. Ова значи дека можете лесно да прикачувате датотеки на вашите факсови без претходно да ги конвертирате. Дополнително, CoMa X доаѓа со внатрешен уредник кој ви овозможува да додавате текстуални атрибути и местенки за сериски факсови. Можете дури и да измешате текст со графички логоа и потписи за професионален изглед.

Друга одлична карактеристика на CoMa X е неговата способност да прикажува страници точно како што се испратени. Ова значи дека не треба да се грижите за проблеми со форматирањето или за исчезнатите страници кога испраќате важни документи преку факс.

Кога примате факсови, дојдовните страници се прикажуваат за време на процесот на прием за да можете да следите што доаѓа. Дополнително, CoMa X поддржува анкета за факс (испраќајте барање за анкета само со класа 2.0 и некои модеми од класа 2), што ви овозможува да бара конкретни документи од други факс машини.

За бизниси со повеќе корисници, CoMa X нуди мрежно управување со факс-работа преку работење со клиент-сервер. Ова значи дека повеќе корисници можат да пристапат до софтверот од различни компјутери на иста мрежа.

CoMa X го поддржува и саморежимот на Elsa MicroLink Office & USR 56k (Pro) Message(Plus) (читање факс и глас и конфигурација), што го прави компатибилен со широк опсег на хардверски конфигурации.

Севкупно, ако вашиот бизнис се потпира на редовно испраќање или примање факсови, тогаш CoMa X за Mac е одличен избор за рационализирање на вашиот работен тек додека ги одржувате професионалните стандарди во комуникацијата.

Целосни спецификации
Издавач Hartmann-Software
Страница на издавачи http://Hartmann-B.de
Датум на издавање 2018-02-05
Датум на додавање 2018-02-05
Категорија Деловен софтвер
Под категорија Софтвер за мал бизнис
Верзија 8.7
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite OS X Mavericks OS X Mountain Lion OS X Lion OS X Snow Leopard
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 653

Comments:

Најпопуларни