JQBX for Mac

JQBX for Mac 0.9.138

Опис

JQBX за Mac - врвно искуство за споделување музика

Дали сте уморни од слушање музика сами? Дали сакате да ги споделите вашите омилени песни со пријатели или странци од целиот свет во реално време? Ако е така, JQBX за Mac е совршено решение за вас. Овој софтвер за забава ви овозможува да бидете диџеј, да се придружувате на забава или само да се воздржувате и да слушате музика со други.

JQBX се приклучува на вашата сметка на Spotify, што го олеснува пристапот до сите ваши омилени песни и плејлисти. Со JQBX, можете да креирате виртуелна просторија каде што вие и вашите пријатели ќе слушате музика заедно. Може да се придружите и на постоечките соби создадени од други корисници.

Една од најдобрите работи за JQBX е тоа што е неверојатно лесен за користење. Се што ви треба е сметка на Spotify и интернет конекција. Откако ќе се регистрирате за JQBX, едноставно најавете се користејќи ги вашите ингеренции на Spotify и започнете со истражување.

Ако се чувствувате авантуристички, зошто да не се обидете да бидете диџеј? Со JQBX, секој може да биде диџеј - не е потребно искуство! Едноставно креирајте плејлиста и споделете ја со другите во вашата соба. Ќе имате целосна контрола врз тоа кои песни ќе се репродуцираат понатаму.

Но, што ако не сакате да бидете диџеј? Нема проблем - само седнете и уживајте во музиката! Можете да разговарате со други корисници во реално време додека слушате одлични мелодии од целиот свет.

JQBX има и некои одлични карактеристики што го прават да се издвојува од другите платформи за споделување музика. На пример:

- Компатибилност со повеќе платформи: без разлика дали сте на Mac или Windows, iOS или Android - JQBX работи на сите уреди.

- Висококвалитетно аудио: JQBX емитува висококвалитетно аудио, така што секоја песна звучи кристално јасно.

- Приспособливи поставки: можете да приспособите сè, од нивоа на јачина на звук до поставки за известување.

- Кориснички интерфејс: интерфејсот е интуитивен и лесен за користење - дури и ако ова ви е прв пат да користите софтвер за забава како овој!

Севкупно, веруваме дека JQBZ за Mac нуди едно од најдобрите искуства за споделување музика достапно денес. Совршено е за секој кој сака да открива нови уметници или сака да ги сподели своите омилени песни со пријателите ширум светот. Па зошто да не го пробате денес? Пријавете се сега и почнете да слушате!

Целосни спецификации
Издавач JQBX
Страница на издавачи https://www.jqbx.fm
Датум на издавање 2018-02-11
Датум на додавање 2018-02-11
Категорија Забавен софтвер
Под категорија Музички софтвер
Верзија 0.9.138
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite OS X Mavericks OS X Mountain Lion OS X Lion OS X Snow Leopard
Цена Free
Преземања неделно 2
Вкупно преземања 40

Comments:

Најпопуларни