Magoshare AweUninser for Mac

Magoshare AweUninser for Mac 2.3

Опис

Magoshare AweUninser за Mac е моќен и сигурен бесплатен деинсталатор кој може да им помогне на корисниците на Mac лесно и целосно да ги деинсталираат несаканите програми, апликации и софтвер од нивните компјутери. Дизајниран е да ги отстрани сите поврзани датотеки, вклучително и ѓубре од апликации, дневници, датотеки во регистарот итн., што го прави суштинска алатка за секој што сака да го одржува својот Mac да работи непречено.

Инсталирањето на апликации на Mac е прилично едноставно. Сепак, отстранувањето на сите делови од апликацијата од Mac може да биде доста предизвик. Ова е местото каде Magoshare AweUninser доаѓа во рака. Со само еден клик на копче, овој бесплатен деинсталатор на Mac може лесно да ги деинсталира избраните апликации и да ги отстрани сите остатоци.

Една од истакнатите карактеристики на Magoshare AweUninser е неговата леснотија на користење. Дури и ако не сте познавачи на технологијата или никогаш претходно не сте користеле деинсталирање, овој софтвер ќе ви биде многу лесен за употреба. Сè што треба да направите е да ги изберете апликациите што сакате да ги деинсталирате и кликнете на копчето „Деинсталирај“ – Magoshare AweUninser ќе се погрижи за останатото.

Друга одлична работа за Magoshare AweUninser е тоа што е 100% бесплатен, безбеден и чист. Не треба да се грижите за какви било скриени надоместоци или малициозен софтвер кога го користите овој софтвер - тој е целосно транспарентен и доверлив.

Па, зошто ви е потребен Magoshare AweUninser? Па, има неколку причини:

Прво, како што беше споменато претходно во овој опис - инсталирањето апликации на Mac може да биде едноставно, но нивното целосно отстранување не е секогаш едноставно. Кога инсталирате апликација на вашиот компјутер, таа создава различни датотеки како што се датотеки со преференци (plist), кешови (папка), дневници (папка) итн., кои се расфрлани низ папките на вашиот систем што го отежнува рачното лоцирање.

Второ, со текот на времето овие преостанати датотеки се акумулираат зафаќаат вреден простор на вашиот хард диск што може значително да ја забави работата на вашиот компјутер.

Трето, ако овие преостанати датотеки не се отстранат, тие може да предизвикаат конфликти со други инсталирани апликации што ќе доведат до падови или грешки при стартување одредени програми.

Magoshare AweUninser ги решава сите овие проблеми обезбедувајќи им на корисниците лесен за користење интерфејс кој целосно ги отстранува несаканите апликации заедно со нивните поврзани датотеки без да остави никакви траги зад себе.

Во краток преглед:

- Magoshare AweUninser за Mac е моќен, но лесен за користење, бесплатен деинсталатор.

- Им помага на корисниците лесно и целосно да ги отстранат несаканите програми од нивните компјутери.

- Ги отстранува сите поврзани датотеки, вклучително и датотеките од регистарот за дневници за несакана апликација итн.

- Тоа е 100% бесплатно безбедно чистење

- Заштедува вреден простор на вашиот хард диск со отстранување на преостанатите податоци од апликацијата

- Спречува конфликти помеѓу инсталираните апликации што доведуваат до падови или грешки

Генерално, ако барате сигурен начин да го одржувате вашиот Mac да работи непречено, тогаш не гледајте подалеку од Magoshare Awesuninstaller!

Целосни спецификации
Издавач magoshare
Страница на издавачи https://www.magoshare.com
Датум на издавање 2018-02-14
Датум на додавање 2018-02-14
Категорија Комунални услуги и оперативни системи
Под категорија Деинсталатори
Верзија 2.3
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite OS X Mavericks OS X Mountain Lion OS X Lion OS X Snow Leopard
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 96

Comments:

Најпопуларни