Vox for Mac

Vox for Mac 3.2.1

Опис

Vox за Mac: Врвен софтвер за MP3 и аудио

Дали сте уморни од користење аудио софтвер кој е комплициран и тежок за навигација? Не гледајте подалеку од Vox за Mac, врвниот софтвер за MP3 и аудио. Развиен имајќи ги предвид принципите на јасност, едноставност и разновидност, Vox нуди минималистички интерфејс кој вклучува суштински и уникатни карактеристики.

Со Vox, можете да ја слушате вашата музика без оглед на форматот. Репродуцирајте бројни аудио формати без загуби и без загуби со леснотија. Извезете плејлисти во различни формати како што се PLS, M3U, XSPF. Отворете различни типови на плејлисти, вклучувајќи M3U, PLS, XSPF и популарниот формат CUE што се користи за складирање на рипови на ЦД.

Репродуцирајте аудио датотеки складирани на NAS уреди и други мрежни дискови без никакви проблеми. Управувајте со вашата музика лесно со контролирање на плеерот од главниот интерфејс или од контекстното мени на Dock или од контролите на главното мени.

Автоматски пребарувајте ги сите уметнички дела на албуми кои недостасуваат од базите на податоци MusicBrainz и LastFM за да можете да уживате во вашата музичка колекција без никакви прекини.

Користете ги медиумските копчиња на тастатурата или копчињата за слушалки за да ја контролирате репродукцијата (потребен е панел за претпочитање VOX). Лесно додавајте музика преку паметни зони за пуштање или обични отворени дијалози. Користете еквилајзер со претходно поставени и прилагоден режим; crossfade; бледнее при репродукција/пауза; конвертирање на музика во формат 5.1 или 7.1; прегледајте ги уметничките дела на албумот од вашата икона Dock; поддршка за репродукција без празнини; добивајте известувања за репродукција на системот или Growl.

Фокусирајте се на музиката наместо на изворот со работа со различни аудио извори, вклучително и приспособена плејлиста, онлајн радио на iTunes Library и уште повеќе во идните ажурирања! Чувајте ја вашата статистика за слушање ажурирана со сметката LastFM со помош на чкртањето LastFM.

Целосна интеграција на SoundCloud: Лесно контролирајте го SoundCloud од внатре VOX! Пристапете до најголемата база на податоци за светската музика и откријте нов звук! Донесете го вашиот пренос на SoundCloud директно во VOX!

Извлечете повеќе од техничката опрема: напредните аудио функции вклучуваат HOG Mode кој ја подобрува поддршката за повеќе излезни уреди што ви овозможува да конвертирате стереофоничен звук од слушалките во бинаурален користејќи Bauer DSP (BS2B) технологија!

Паузирајте ја репродукцијата автоматски при исклучување на слушалките за никогаш повеќе да не пропуштите ритам! Искористете ги сите предности на AirPlay (10,8+) за да слушате од кој било безжичен излезен уред!

Опремете се со сите аудиофилски алатки благодарение на VOX! Со својот елегантен дизајн и корисничкиот интерфејс во комбинација со неговите моќни карактеристики го прават суштинска алатка за секој што ја сака нивната музичка колекција!

Во заклучок:

Vox е одличен избор за секој кој бара едноставно, но моќно софтверско решение за MP3 и аудио кое нуди напредни функции како HOG Mode кој ја подобрува поддршката за повеќе излезни уреди овозможувајќи им на корисниците да го претворат стереофоничното аудио во слушалките во бинаурално користејќи ја технологијата Bauer DSP (BS2B). истовремено обезбедувајќи целосна интеграција на SoundCloud што го прави лесен пристап до најголемата светска база на податоци за саундтракови директно во самиот VOX!

Преглед

VOX за Mac е одличен аудио плеер кој поддржува повеќе аудио формати, вклучувајќи без загуби и други кои не се поддржани од iTunes.

VOX за Mac се инсталира директно од App Store во папката Application на вашиот Mac. Се одликува со дискретен прозорец со плеер преку кој можете лесно да отворате аудио датотеки за репродукција. Штом аудиото ќе почне да се репродуцира, уметничките дела на албумот и другите информации за песната се прикажуваат на екранот на плеерот, се разбира, под услов вашите датотеки да бидат правилно означени. Можете да додавате повеќе аудио записи истовремено со влечење и пуштање во интерфејсот. Плејлистите може да се гледаат, уредуваат и зачувуваат преку главниот екран на апликацијата. Квалитетот на репродукцијата е одличен и може опширно да се приспособува со прилагодување на поставките за оригиналниот EQ на играчите. Апликацијата поддржува различни излезни уреди, вклучувајќи внатрешни звучници, звучници на звучниот систем или Apple TV преку Wi-Fi.

Со своите многубројни функции и беспрекорна репродукција, VOX за Mac е едно од најдобрите бесплатни решенија за аудио репродукција без загуби достапни на Mac. Нема да го замени iTunes, но може да го подобри. Апликацијата е бесплатна, овозможена за AirPlay и ќе биде корисна за секој корисник на Mac на кој му треба висококвалитетен аудио плеер со поддршка за голем формат.

Целосни спецификации
Издавач Coppertino
Страница на издавачи http://coppertino.com/
Датум на издавање 2018-02-20
Датум на додавање 2018-02-20
Категорија MP3 и аудио софтвер
Под категорија Софтвер за управување со музика
Верзија 3.2.1
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite OS X Mavericks OS X Mountain Lion
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 176374

Comments:

Најпопуларни