Mac MTS M2TS Converter for Mac

Mac MTS M2TS Converter for Mac 9.9.9

Опис

Mac MTS M2TS Converter for Mac е моќен видео софтвер кој ви овозможува лесно да ги конвертирате вашите 2D MTS/M2TS/M2T/MOD/TOD/TS датотеки на Mac. Со овој софтвер, можете да ги конвертирате вашите видеа во AVI/WMV/MP4 за репродукција на Mac без губење на квалитетот. Овој софтвер е совршен за секој кој сака да ужива во омилените видеа на својот Mac без никакви проблеми.

Една од најдобрите карактеристики на овој софтвер е неговата способност за отсекување и сечење видеа. Со функцијата за скратување, можете лесно да ја изберете соодветната временска должина за вашите MTS/M2TS видеа, додека функцијата за сечење ви овозможува да ја отсечете секоја несакана област од вашето видео. Оваа функција ви овозможува лесно да креирате видеа со професионален изглед кои се прилагодени токму на вашите потреби.

Друга одлична карактеристика на овој софтвер се неговите оригинални прозорци за преглед на видео и излезни видеа. Овие прозорци ви овозможуваат да видите како ќе изгледа вашето уредено видео пред да го зачувате, што може да заштеди многу време и напор на долг рок. Можете исто така да ги користите овие прозорци за преглед како референца кога уредувате други видеа во иднина.

Овој софтвер поддржува различни брендови на фотоапарати како Sony, Canon, Panasonic и JVC, што го прави доволно разновиден за сите типови корисници. Без разлика дали сте аматер видеограф или професионален режисер, овој софтвер има сè што ви треба за да создадете прекрасни видеа што ќе ги импресионираат сите што ќе ги видат.

Покрај неговите моќни способности за конверзија и алатки за уредување, Mac MTS M2TS Converter нуди и интерфејс лесен за корисникот кој го олеснува користењето за секој. Интуитивниот распоред и едноставната навигација го олеснуваат дури и за почетниците кои никогаш порано не користеле слични програми.

Севкупно, ако барате ефикасен начин да ги конвертирате вашите 2D MTS/M2TS/M2T/MOD/TOD/TS-датотеки на Mac без да изгубите квалитет или да трошите часови за рачно уредување, тогаш не гледајте подалеку од Mac MTS M2TS Converter! Со своите напредни функции и кориснички интерфејс, овој софтвер сигурно ќе стане основна алатка во вашиот арсенал на дигитални медиуми!

Целосни спецификации
Издавач Amazing-Share
Страница на издавачи http://amazing-share.com/
Датум на издавање 2018-03-07
Датум на додавање 2018-03-07
Категорија Видео софтвер
Под категорија Видео конвертори
Верзија 9.9.9
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite OS X Mavericks OS X Mountain Lion OS X Lion OS X Snow Leopard
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 18

Comments:

Најпопуларни