Nestopia for Mac

Nestopia for Mac 1.4.2

Mac / Richard Bannister / 3228 / Целосни спецификации
Опис

Nestopia за Mac е моќен и сигурен NES емулатор кој ви овозможува да ги играте омилените класични игри на вашиот Mac OS X уред. Со својата циклусна точна емулација, Nestopia обезбедува врвна компатибилност, осигурувајќи дека можете да уживате во сите ваши омилени игри NES без никакви проблеми.

Една од истакнатите карактеристики на Нестопија е нејзината поддршка за 143 мапери. Ова значи дека може да се справи со широк опсег на различни касети за игри, вклучително и некои од понејасните наслови со кои може да се борат другите емулатори. Без разлика дали сакате да ги оживеете спомените од детството или да откриете нови класици од ерата на NES, Nestopia ве опфати.

Покрај импресивната поддршка за мапирање, Nestopia нуди и низа други функции дизајнирани да го подобрат вашето искуство со игри. На пример, тој вклучува поддршка за состојби за зачувување и шифри за измами, што ви овозможува да продолжите токму таму каде што сте застанале или да си дадете дополнителен поттик кога е потребно.

Друга одлична карактеристика на Nestopia се нејзините приспособливи контроли. Можете да ги мапирате копчињата и копчињата како што сакате, со што ќе можете лесно да најдете поставка што се чувствува удобно и интуитивно за вашите индивидуални преференции. Ова ниво на приспособување гарантира дека секој играч може да ужива во своите игри точно како што сака.

Нестопија, исто така, може да се пофали со одлична графика и способност за емулација на звук. Емулаторот прецизно го репродуцира изгледот и чувството на класичните игри на NES на модерен хардвер без да жртвува квалитет или верност. Без разлика дали играте на мал екран на лаптоп или на голем десктоп монитор, сè ќе изгледа јасно и јасно.

Севкупно, ако барате NES емулатор за Mac OS X кој нуди неспоредлива компатибилност и опции за приспособување додека сè уште обезбедува врвни перформанси во однос на графика и емулација на звук - тогаш не гледајте подалеку од Nestopia!

Целосни спецификации
Издавач Richard Bannister
Страница на издавачи http://www.bannister.org/software/
Датум на издавање 2018-04-05
Датум на додавање 2018-04-05
Категорија Домашен софтвер
Под категорија Хоби софтвер
Верзија 1.4.2
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan
Цена Free
Преземања неделно 2
Вкупно преземања 3228

Comments:

Најпопуларни