SMS Plus for Mac

SMS Plus for Mac 1.3.4

Mac / Richard Bannister / 1017 / Целосни спецификации
Опис

SMS Plus за Mac - Врвен Sega Master систем и Game Gear емулатор

Дали сте љубител на класични видео игри? Дали ви недостигаат старите добри времиња кога играте Sega Master System и Game Gear игри на вашиот ТВ екран? Ако е така, тогаш SMS Plus за Mac е совршен софтвер за вас. Овој моќен емулатор ви овозможува да ги играте сите ваши омилени Sega игри на вашиот Macintosh компјутер, со прецизна емулација и целосна поддршка за звук.

Што е СМС плус?

SMS Plus е емулатор кој ви овозможува да играте Sega Master System и Game Gear игри на вашиот Macintosh компјутер. Хардверот за овие две конзоли е речиси идентичен од техничка гледна точка, што значи дека кога се имитира едната, тривијално е да се имитира другата. SMS Plus има прецизна емулација на двата системи, со целосна поддршка за звук. Може дури и транспарентно да користи GZ компресирани ROM-ови.

Зошто да изберете SMS Plus?

Има многу причини зошто SMS Plus е најдобриот избор за секој кој сака да ги оживее своите детски спомени од играњето класични Sega игри. Еве само неколку:

Точна емулација: Со SMS Plus, можете да бидете сигурни дека секоја игра ќе работи токму како на оригиналната конзола. Емулаторот е дизајниран да го реплицира секој аспект на хардверот, од графика и звук до контроли за влез.

Целосна поддршка за звук: Еден од најважните аспекти на секое искуство со видео игри е звукот. Со SMS Plus, можете да уживате во целата омилена музика за игри и звучни ефекти со целосен стерео квалитет.

GZ компресирани ROM-ови: ако имате голема колекција ROM-и (датотеки за игри), тогаш просторот за складирање може да биде проблем. За среќа, SMS Plus поддржува GZ компресирани ROM-ови што значи дека тие заземаат помалку простор на вашиот хард диск без да се жртвуваат перформансите или квалитетот.

Лесен за употреба интерфејс: Дури и ако не сте запознаени со емулатори или софтвер за игри воопшто, користењето на SMS Plus не може да биде полесно. Интерфејсот е дизајниран со едноставност на ум, така што секој може веднаш да почне да ги игра своите омилени игри.

Компатибилност: без разлика дали користите MacOS Sierra или High Sierra или понови верзии како Mojave или Catalina, SMS+ работи беспрекорно во сите верзии без никакви проблеми

Како работи?

Користењето на SMS+ не може да биде поедноставно - само следете ги овие едноставни чекори:

1) Преземете го и инсталирајте го софтверот на вашиот Macintosh компјутер.

2) Лоцирајте некои компатибилни ROM-датотеки (ова се во суштина дигитални копии на оригинални касети за игри).

3) Вчитајте една од овие датотеки во емулаторот.

4) Започнете да играте!

Навистина е толку едноставно! И бидејќи има илјадници и илјадници различни наслови на Sega Master System и Game Gear достапни на интернет (многу легално), нема недостиг од одлични игри за избор.

Заклучок

Ако нè зафати носталгијата, не сакаме ништо повеќе од преживување на спомените од детството со повторно играње на класичните видео игри. И што е подобар начин од користење на емулатор како „SMS+ For MAC“. Со својата точна емулација, звуците со целосен стерео квалитет, компатибилноста со различни верзии на MacOS и лесен за користење интерфејс, го прават да се издвојува меѓу другите емулатори достапни на интернет. Па зошто да чекаме? Преземете „SMS+ за MAC“ денес и почнете да уживате во ретро класиците уште еднаш!

Целосни спецификации
Издавач Richard Bannister
Страница на издавачи http://www.bannister.org/software/
Датум на издавање 2018-04-06
Датум на додавање 2018-04-06
Категорија Домашен софтвер
Под категорија Хоби софтвер
Верзија 1.3.4
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 1017

Comments:

Најпопуларни