Mac Free Screen Recorder for Mac

Mac Free Screen Recorder for Mac 6.8.8.8

Опис

Mac бесплатен рекордер на екран за Mac: врвно решение за видео снимање

Дали барате сигурен и лесен за користење софтвер за снимање екран за вашиот Mac? Не гледајте подалеку од Mac Free Screen Recorder! Оваа моќна алатка ви овозможува да снимате сè што е прикажано на вашиот екран, од репродукција на видео на веб-локации до сесии за разговор во живо, вебинари, предавања и многу повеќе. Со својот интуитивен интерфејс и напредните функции, Mac Free Screen Recorder е совршено решение за секој кој треба брзо и лесно да креира висококвалитетни видео снимки.

Снимете сè што сакате

Со Mac Free Screen Recorder, можете да снимате сè што е прикажано на вашиот екран со само неколку кликања. Без разлика дали гледате филм онлајн или давате презентација на работа, овој софтвер го олеснува снимањето на сè во реално време. Можете дури и лесно да снимате снимки од веб камера или повици на Skype!

Излезен формат HD MP4

Една од најдобрите работи за Mac Free Screen Recorder е неговата способност да емитува видеа во HD MP4 формат. Ова значи дека вашите снимки ќе изгледаат одлично, без разлика каде ги споделувате – без разлика дали се на YouTube или Vimeo или на која било друга платформа. И бидејќи датотеките се компресирани без губење на квалитетот, тие нема да заземат премногу простор на вашиот хард диск.

Комбинирајте повеќе видеа во едно

Друга одлична карактеристика на овој софтвер е неговата способност да комбинира повеќе снимени видеа во една датотека. Ова го олеснува создавањето на подолги видеа без да се грижите за рачно спојување подоцна.

Скратете го снимањето видеа со поставување на време за почеток и време на завршување

Ако ви требаат само одредени делови од снимањето, тогаш намалувањето на снимањето видеа со поставување на времето за почеток и крај е одлична карактеристика што ја нуди овој софтвер. Тоа заштедува време, како и простор за складирање, додека го задржува само она што е потребно.

Лесен за употреба интерфејс

Mac Free Screen Recorder има интуитивен интерфејс кој им олеснува на сите – дури и на оние кои никогаш претходно не користеле софтвер за снимање екран – да започне веднаш. Сите основни карактеристики се јасно означени и достапни од главниот прозорец, така што корисниците можат брзо да го најдат она што им треба.

Заклучок:

Севкупно, ако барате ефикасен, но едноставен начин да снимате висококвалитетни видеа на вашиот Mac компјутер без да потрошите премногу пари или напор - тогаш не гледајте подалеку од Mac Free Screen Recorder! Со своите напредни функции како излезен формат HD MP4 со мала големина; комбинирање на повеќе снимени видео датотеки во една; отсекување на снимање видеа на екранот со поставување на времето за почеток и крај; интуитивен интерфејс - оваа алатка нуди сè што е потребно кога креирате содржина со професионален изглед без напор!

Целосни спецификации
Издавач Amazing-Share
Страница на издавачи http://amazing-share.com/
Датум на издавање 2018-05-02
Датум на додавање 2018-05-02
Категорија Видео софтвер
Под категорија Софтвер за снимање видео
Верзија 6.8.8.8
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite OS X Mavericks OS X Mountain Lion OS X Lion OS X Snow Leopard OS X Leopard OS X Tiger
Цена Free
Преземања неделно 4
Вкупно преземања 531

Comments:

Најпопуларни