Landlord Report for Mac

Landlord Report for Mac 2018

Опис

Извештајот на сопственикот за Mac е сеопфатен софтвер за управување со имот кој обезбедува целосен опсег на функционалности за да им помогне на сопствениците и менаџерите на имотот да ги организираат своите имоти за изнајмување. Без разлика дали сте сопственик на имот, управител на стан или управител на станбени простории, ова софтверско решение за недвижности може да се справи со неограничен број имоти и единици, од домови за едно семејство до големи живеалишта со повеќе единици.

Со Извештајот на сопственикот, можете лесно да управувате со информациите на вашите станари и да ги следите нивните плаќања за кирија. Софтверот генерира изјави за закупци (закупнина), договори за закуп, задоцнети известувања и известувања за иселување за инвестициски имоти. Ова го олеснува следењето на сите ваши имоти за изнајмување на едно место.

Една од најдобрите работи за Извештајот на сопственикот е неговата леснотија на користење. Дизајниран е имајќи ги предвид сопствениците и менаџерите на имот кои сакаат флексибилност без да ја жртвуваат удобноста. Не ви е потребна посебна обука или техничка експертиза за да го користите овој софтвер за имот за изнајмување - тој е интуитивен и лесен за користење.

Извештајот на сопственикот нуди и широк спектар на функции кои го олеснуваат управувањето со вашите имоти за изнајмување од кога било досега. На пример:

- Можете да поставите автоматски потсетници за изнајмување така што станарите никогаш не пропуштаат плаќање.

- Софтверот ви овозможува да креирате сопствени извештаи врз основа на вашите специфични потреби.

- Можете лесно да генерирате фактури за работи за одржување или други трошоци поврзани со вашите имоти за изнајмување.

- Извештајот на сопственикот вклучува и моќни можности за пребарување кои ви овозможуваат брзо да ги најдете сите информации што ви се потребни за вашите станари или имоти.

Генерално, Извештајот на сопственикот брзо станува стандард за софтвер за имот за изнајмување за оние кои сакаат флексибилност без да ја жртвуваат удобноста и леснотијата на користење. Одлично е и за сопствениците и за менаџерите на имот кои сакаат ефикасен начин да управуваат со нивните имоти за изнајмување.

Ако барате лесно за користење софтверско решение за недвижности кое ќе ви помогне да се организирате и да заштедите време при управувањето со вашите имоти за изнајмување, тогаш не гледајте подалеку од Извештајот на сопственикот!

Целосни спецификации
Издавач MDansby
Страница на издавачи http://www.mdansby.com
Датум на издавање 2018-05-02
Датум на додавање 2018-05-02
Категорија Деловен софтвер
Под категорија Софтвер за мал бизнис
Верзија 2018
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite OS X Mavericks OS X Mountain Lion OS X Lion OS X Snow Leopard OS X Leopard OS X Tiger
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 5939

Comments:

Најпопуларни