Religious Suite for Mac

Religious Suite for Mac 2018

Опис

Religious Suite за Mac е моќен софтвер за управување со членство дизајниран специјално за цркви и верски организации. Со својот кориснички интерфејс и сеопфатниот опсег на функции, овој софтвер обезбедува лесен начин за следење на црковното собрание, ракување со примања и исплати, управување со финансии, донации, ветувања, скрипти за повици, дневни центри, па дури и покојници.

Една од клучните придобивки од користењето на Religious Suite е неговата способност да се справи со неограничен број членови. Ова значи дека без разлика колку е големо или мало вашето собрание, можете лесно да ги следите информациите за секого на една централна локација. Без разлика дали треба да ги ажурирате деталите за контакт или да евидентирате присуство на услуги и настани, овој софтвер го прави едноставно.

Друга одлична карактеристика на Religious Suite е неговата флексибилност. Дизајниран е имајќи ги предвид црквите, но може да се користи и од други религиозни организации како што се синагогите или џамиите. Софтверот ви овозможува да ги приспособите полињата така што тие се релевантни за потребите на вашата организација.

Покрај управувањето со информациите за членовите и евиденцијата за присуство, Religious Suite обезбедува и алатки за управување со финансиите. Можете лесно да ги евидентирате донациите добиени од членовите, како и сите трошоци направени од црквата. Софтверот генерира извештаи кои покажуваат каде се потрошени и примени пари со текот на времето, што помага при одлуките за буџетирање.

Религиозниот пакет исто така вклучува функции за управување со комитети во вашата организација. Можете да креирате комисии засновани на различни области како што се напорите за пристап или прибирање финансиски средства, а потоа соодветно да назначите членови. Ова го олеснува делегирањето на задачите додека ги држи сите информирани за тоа што треба да се направи.

За оние кои водат дневни центри поврзани со нивната религиозна организација, овој софтвер исто така ќе биде корисен! Религиозниот апартман ви овозможува да управувате со сите аспекти поврзани со дневен центар, вклучувајќи распореди и плаќања за персоналот, заедно со детали за децата како алергии итн., што го прави полесно од кога било досега!

Конечно, еден важен аспект што вреди да се спомене за овој систем за управување со членство е неговата компатибилност на повеќе платформи - и Macintosh и Windows компјутери! Значи, без разлика дали вашиот тим користи производи на Apple исклучиво или мешавина помеѓу уредите на Apple и Windows - секој ќе има пристап без никакви проблеми!

Севкупно, препорачуваме да размислите за користење на The Religious Suite ако барате сеопфатно решение за управување со членството кое нуди флексибилност без жртвување на практичноста или леснотијата на користење!

Целосни спецификации
Издавач MDansby
Страница на издавачи http://www.mdansby.com
Датум на издавање 2018-05-02
Датум на додавање 2018-05-02
Категорија Деловен софтвер
Под категорија Софтвер за мал бизнис
Верзија 2018
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite OS X Mavericks OS X Mountain Lion OS X Lion OS X Snow Leopard OS X Leopard OS X Tiger
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 4824

Comments:

Најпопуларни