YouTube Download for Mac

YouTube Download for Mac 4.1.50.628

Опис

YouTube Download за Mac е моќна и ефикасна апликација која ви овозможува лесно преземање видеа од YouTube. Развиена од DVDVideoSoft, оваа програма е специјално дизајнирана за корисници на Mac кои сакаат брзо и лесно да ги преземаат своите омилени видеа од YouTube.

Со својот кориснички интерфејс, YouTube Download за Mac го олеснува преземањето видеа со оригинален квалитет на YouTube, вклучувајќи HD и 4K. Ова значи дека можете да уживате во омилените видеа на вашиот Mac без губење на квалитетот.

Една од клучните карактеристики на овој софтвер е неговата брзина. Според DVDVideoSoft, преземањето на YouTube за Mac е 1,5-2 пати побрзо од другите преземачи на YouTube достапни на пазарот денес. Ова значи дека можете да ги преземете вашите омилени видеа за кратко време.

Друга одлична карактеристика на овој софтвер е неговата способност да презема повеќе видеа на YouTube истовремено. Ова значи дека можете да наредите неколку преземања одеднаш и да му дозволите на софтверот да ја заврши целата работа за вас.

Приспособувањето на излезните имиња никогаш не било полесно и со овој софтвер. Можете лесно да го промените името на преземените датотеки за да бидат попрепознатливи или организирани според вашите преференции.

Конечно, со неговата вградена функција за историја, можете да ги следите сите преземања направени со помош на овој софтвер со текот на времето. Ова го олеснува пронаоѓањето на претходно преземените датотеки или следењето на она што е преземено неодамна.

Генерално, ако барате брз и сигурен начин да преземате висококвалитетни видеа од YouTube на вашиот Mac компјутер, тогаш не гледајте подалеку од YouTube Download for Mac од DVDVideoSoft!

Целосни спецификации
Издавач DVDVideoSoft
Страница на издавачи http://www.dvdvideosoft.com/
Датум на издавање 2018-05-13
Датум на додавање 2018-05-13
Категорија Интернет софтвер
Под категорија Преземи менаџери
Верзија 4.1.50.628
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite OS X Mavericks OS X Mountain Lion
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 2455

Comments:

Најпопуларни