Mailsmith for Mac

Mailsmith for Mac 2.4.1

Mac / Stickshift Software / 9434 / Целосни спецификации
Опис

Mailsmith for Mac е моќен клиент за е-пошта кој нуди неспоредливи можности за филтрирање, пребарување, уредување и скриптирање. Тој е дизајниран да го направи ракувањето со е-пошта лесно и достапно за корисниците од сите нивоа. Со Mailsmith, можете ефикасно и ефективно да управувате со вашите е-пошта.

Mailsmith е клиент за е-пошта на Интернет што работи на оперативниот систем Мекинтош. Развиен е од Bare Bones Software Inc., компанија позната по создавањето висококвалитетни софтверски производи за Mac платформата. Mailsmith постои од 1998 година и со текот на годините еволуираше за да стане еден од најпопуларните клиенти за е-пошта за корисниците на Mac.

Една од клучните карактеристики на Mailsmith се неговите напредни можности за филтрирање. Можете да креирате сложени филтри врз основа на различни критериуми како што се испраќач, предмет, содржина, опсег на датуми и друго. Ова ви овозможува автоматски да ги сортирате вашите е-пошта во различни папки или да ги означите за следење.

Друга одлична карактеристика на Mailsmith е неговата моќна функционалност за пребарување. Можете да пребарувате низ целото ваше поштенско сандаче или одредени папки користејќи клучни зборови или фрази. Резултатите од пребарувањето се прикажуваат во реално време додека пишувате, што го олеснува брзото наоѓање на она што го барате.

Mailsmith нуди и напредни алатки за уредување кои ви овозможуваат лесно да составувате е-пошта со богат текст. Можете да го форматирате текстот користејќи фонтови, бои, стилови и многу повеќе. Дополнително, Mailsmith поддржува прилози за да можете да испраќате датотеки заедно со вашите е-пошта.

За моќните корисници кои сакаат уште поголема контрола врз нивниот работен тек на е-пошта, Mailsmith нуди можности за скриптирање користејќи AppleScript или JavaScript јазици. Ова ви овозможува да ги автоматизирате повторувачките задачи како што се сортирање на дојдовната пошта во различни папки врз основа на специфични критериуми.

Севкупно, Mailsmith е одличен избор ако барате робустен клиент за е-пошта кој нуди напредни функции без да ја жртвува леснотијата на користење. Без разлика дали сте обичен корисник кој само сака ефикасно да управува со своето сандаче или моќен корисник на кој му е потребна целосна контрола над својот работен тек – Mailsmith има по нешто за секого.

Во заклучок:

Ако барате клиент за е-пошта на Интернет што работи на Macintosh оперативни системи со неспоредливи способности за филтрирање, тогаш не гледајте подалеку од „MailSmith“ на Bare Bones Software. Со овој софтверски пакет што ви стои на располагање, управувањето со сите аспекти поврзани со електронската комуникација станува полесно од кога било досега!

Целосни спецификации
Издавач Stickshift Software
Страница на издавачи http://www.mailsmith.org/company/
Датум на издавање 2018-05-15
Датум на додавање 2018-05-15
Категорија Комуникации
Под категорија Софтвер за е-пошта
Верзија 2.4.1
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite OS X Mavericks OS X Mountain Lion OS X Lion OS X Snow Leopard
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 9434

Comments:

Најпопуларни