Zip Mac Files For a PC for Mac

Zip Mac Files For a PC for Mac 2.1.4

Опис

Zip Mac-датотеки за компјутер за Mac - врвно решение за меѓу-платформско споделување датотеки

Дали сте уморни од испраќање zip-датотеки од вашиот Mac до корисници на компјутер, само за да ги збуните од дополнителните непотребни информации вклучени во датотеката? Дали сметате дека постојано треба да објаснувате како да извлечете датотеки од зип архива на компјутер? Ако е така, тогаш Zip Mac Files For a PC for Mac е решението што го баравте.

Zip Mac Files For a PC е лесна за употреба апликација за влечење и спуштање која создава zip-датотеки специјално дизајнирани за споделување датотеки меѓу платформи. За разлика од стандардната функција „Креирај архива“ на вашиот Mac, која вклучува скриени датотеки што можат да предизвикаат збунетост, па дури и падови кога се отвораат на компјутери, Zip Mac Files For a PC создава чисти и едноставни zip архиви кои работат беспрекорно на двете платформи.

Со Zip Mac Files за компјутер, можете брзо и лесно да креирате сопствени зип архиви со само неколку кликања. Едноставно повлечете и испуштете ги саканите датотеки или папки на интерфејсот на програмата, изберете го нивото на компресија (од без компресија до максимум) и притиснете „Креирај“. За само неколку секунди, ќе имате оптимизирана зип-архива подготвена за споделување со секого - без оглед на нивниот оперативен систем.

Но, она што го прави Zip Mac Files For a PC навистина уникатен е неговата способност да создава архиви кои се специјално прилагодени за употреба со автоматизиран софтвер. Многу популарни програми што ги користат бизнисите и организациите се потпираат на автоматизирани процеси на екстракција кога се занимаваат со голем број компресирани датотеки. За жал, многу од овие програми не се компатибилни со стандардните zips креирани со помош на вградените алатки на Apple.

Тоа е местото каде што доаѓа Zip Mac Files For a PC. Со создавање оптимизирани zip-и кои се ослободени од скриени метаподатоци и други необични информации, оваа моќна алатка обезбедува компатибилност на сите главни платформи - вклучително и системи базирани на Windows кои користат популарен софтвер за автоматизација како WinZip или 7- Поштенски.

Така, без разлика дали споделувате важни документи со колегите низ различни оддели или едноставно испраќате фотографии од одмор на пријатели кои користат компјутери наместо уреди на Apple, Zip Mac Files For a PC има сè што ви треба за да обезбеди беспрекорна компатибилност со повеќе платформи секој пат.

Клучни карактеристики:

- Лесен за користење интерфејс за влечење и спуштање

- Создава чисти и едноставни зип архиви оптимизирани за споделување преку платформи

- Работи беспрекорно и на macOS и на системи базирани на Windows

- Нуди приспособливи нивоа на компресија кои се движат од без компресија до максимум

- Специфично дизајниран за употреба со софтвер за автоматско извлекување што најчесто се користи во деловни средини

Зошто да изберете ZipMacFilesForPC?

Ако барате лесен начин за споделување датотеки помеѓу различни оперативни системи без да се грижите за проблеми со компатибилноста или збунувачки скриени метаподатоци што ги натрупуваат вашите архиви, тогаш не гледајте подалеку од ZipMacFilesForPC. Со својот интуитивен интерфејс и моќните функции за оптимизација дизајнирани специјално за потребите за споделување датотеки меѓу платформите,

оваа алатка нуди сè што им е потребно на денешните зафатени професионалци за да останат продуктивни додека работат на повеќе уреди. Па зошто да чекаме? Преземете го денес!

Целосни спецификации
Издавач GOTOES
Страница на издавачи http://gotoes.org
Датум на издавање 2018-05-22
Датум на додавање 2018-05-22
Категорија Комунални услуги и оперативни системи
Под категорија Компресија на датотека
Верзија 2.1.4
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite OS X Mavericks OS X Mountain Lion OS X Lion OS X Snow Leopard OS X Leopard OS X Tiger OS X Panther
Цена Free to try
Преземања неделно 5
Вкупно преземања 17375

Comments:

Најпопуларни