iSoftPhone Pro for Mac

iSoftPhone Pro for Mac 3.6205

Mac / Xnet Communications / 506 / Целосни спецификации
Опис

iSoftPhone Pro за Mac е напреден мек телефон кој обезбедува гласовна и видео комуникација во атрактивен интерфејс со интуитивна функционалност. Овој софтвер е дизајниран специјално за корисници на Mac OS X на кои им е потребна сигурна и ефикасна алатка за комуникација.

Со iSoftPhone Pro, можете да остварувате висококвалитетни гласовни и видео повици со други корисници на iSoftPhone за неколку секунди. Брзиот процес на конфигурација во еден чекор го олеснува започнувањето, па можете веднаш да започнете да разговарате со вашите пријатели, семејството или колегите.

Една од клучните карактеристики на iSoftPhone Pro е неговата интеграција со адресарот на Mac OS X. Ова значи дека можете лесно да управувате со вашите контакти и да остварувате повици директно од вашиот адресар. Едноставно бирајте го бројот на личноста со која сакате да разговарате или изберете ги од списокот со контакти.

Покрај неговите основни карактеристики за повикување, iSoftPhone Pro нуди и низа напредни функционалности кои го подобруваат вашето комуникациско искуство. На пример, поддржува снимање повици за да можете да зачувате важни разговори за идна референца. Вклучува и вграден систем за говорна пошта што им овозможува на повикувачите да оставаат пораки кога сте недостапни.

Друга одлична карактеристика на iSoftPhone Pro е неговата поддршка за повеќе SIP сметки. Ова значи дека можете да го користите овој софтвер со различни VoIP провајдери или PBX системи истовремено без да мора да се префрлате помеѓу различни апликации.

iSoftPhone Pro е дизајниран имајќи ја предвид удобноста на корисниците. Неговиот интерфејс е чист и со модерен изглед, што го олеснува навигацијата дури и ако сте нови со меки телефони. Софтверот вклучува и приспособливи скинови за да можете да го персонализирате неговиот изглед според вашите преференции.

Генерално, ако барате сигурно решение за меко телефон за Mac OS X, тогаш не гледајте подалеку од iSoftPhone Pro. Со своите напредни функции и интуитивен интерфејс, овој софтвер ќе ви помогне да ги рационализирате вашите комуникациски потреби, истовремено обезбедувајќи висококвалитетни аудио и видео повици секој пат!

Целосни спецификации
Издавач Xnet Communications
Страница на издавачи http://www.xdsnet.de
Датум на издавање 2018-05-22
Датум на додавање 2018-05-22
Категорија Комуникации
Под категорија Веб телефони и софтвер за VoIP
Верзија 3.6205
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite OS X Mavericks OS X Mountain Lion OS X Lion
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 506

Comments:

Најпопуларни