Zebra Software Synthesizer for Mac

Zebra Software Synthesizer for Mac 2.8.7325

Опис

Zebra Software Synthesizer за Mac е моќен софтвер за забава кој нуди широк опсег на опции за синтеза и можности за модулација. Овој безжичен модуларен синтисајзер е дизајниран да ви помогне да креирате каков било додаток, слободна рака или заснована на брановидни форми што ви се допаѓаат, да примените огромен избор на спектрални ефекти, да се менувате помеѓу тие бранови и да ги испратите преку класичните синтетички филтри.

Со Zebra Software Synthesizer за Mac, можете да го користите целиот звук како модулатор за FM осцилатор или да го насочите низ филтер за чешлање - градежен блок за синтеза на физичко моделирање. Сите генераторски модули, сите сигнални патеки, сите ефекти се стерео. Можностите се практично бесконечни со овој софтвер.

Една од најдобрите работи за Zebra Software Synthesizer за Mac е тоа што не е огромно во однос на сложеноста. Неговиот адаптивен интерфејс ги прикажува само модулите што всушност ги користите за да можете да се фокусирате на создавање на саканиот звук без да се изгубите во непотребни функции.

Zebra Software Synthesizer за Mac е одлично игралиште за дизајнери на звук кои сакаат да истражуваат нови звуци и да експериментираат со различни техники за синтеза. Не е ни чудо зошто овој софтвер стана толку популарен меѓу музичките продуценти ширум светот.

Ако сакате да ја подигнете вашата музичка игра за производство на следното ниво, тогаш Zebra Software Synthesizer за Mac треба да биде на врвот на вашата листа. Со илјадници бесплатни поставки достапни на интернет, нема ограничување за тоа што можете да постигнете со овој моќен софтвер за забава.

Клучни карактеристики:

1) Безжична модуларна синтеза: Зебра нуди безжична модуларна синтеза која им овозможува на корисниците да создадат каква било форма на бранови што им се допаѓа.

2) Спектрални ефекти: Софтверот е опремен со огромен избор на спектрални ефекти.

3) Можности за морфирање: Корисниците можат лесно да се преобразуваат помеѓу брановите и да ги испратат преку класични синтетички филтри.

4) Стерео звук: Сите генераторски модули, сигналните патеки и ефектите се стерео.

5) Адаптивен интерфејс: интерфејсот се прилагодува врз основа на кои модули всушност ги користат корисниците.

6) Игралиште за дизајнери на звук: Зебра обезбедува одлично игралиште каде дизајнерите на звук можат да експериментираат со различни звуци и техники.

7) Илјадници бесплатни поставки достапни онлајн

Заклучок:

Како заклучок, ако барате моќен софтвер за забава што нуди бескрајни можности кога станува збор за создавање уникатни звуци, тогаш не гледајте подалеку од Zebra Software Synthesizer за Mac. Со неговите способности за безжична модуларна синтеза во комбинација со неговиот огромен избор на спектрални ефекти и можности за морфирање - навистина нема ограничување за тоа какви звуци може да се создадат користејќи ја оваа неверојатна алатка!

Без разлика дали сте искусен музички продуцент или штотуку почнувате - Зебра има нешто уникатно во продавница само што го чека вашиот креативен допир! Па зошто да чекаме? Преземете сега и почнете да истражувате денес!

Целосни спецификации
Издавач u-he
Страница на издавачи http://www.u-he.com
Датум на издавање 2018-05-23
Датум на додавање 2018-05-23
Категорија Забавен софтвер
Под категорија Музички софтвер
Верзија 2.8.7325
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite OS X Mavericks OS X Mountain Lion OS X Lion OS X Snow Leopard OS X Leopard VST, RTAS or Audio Unit-compatible audio software
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 1687

Comments:

Најпопуларни