Aiseesoft Free Video Converter for Mac

Aiseesoft Free Video Converter for Mac 1.1.6

Mac / Aiseesoft Studio / 74 / Целосни спецификации
Опис

Aiseesoft Free Video Converter for Mac е моќен и разновиден софтвер за видео конверзија кој им овозможува на корисниците да конвертираат повеќе од 300 видео формати во кои било други видео и аудио датотеки. Овој бесплатен софтвер е дизајниран специјално за корисници на Mac на кои им е потребна сигурна алатка за конвертирање на нивните видеа без да се загрози квалитетот.

Со Aiseesoft Free Video Converter за Mac, можете лесно да ги конвертирате вашите видеа во различни формати како MP4, MKV, MOV, M4V, WMV, AVI и FLV. Поддржаниот аудио формат вклучува MP3, AAC, AC3, AIFF, M4R, WAV, WMA AMR AU FLAC MP2 M4A OGG. Ова значи дека можете да уживате во омилените филмови или музика на кој било уред без да се грижите за проблеми со компатибилноста.

Една од најдобрите карактеристики на Aiseesoft Free Video Converter за Mac е неговата способност да уредува видеа пред да ги конвертира. Со професионалните функции за уредување достапни на оперативните системи macOS Sierra/macOS High Sierra, можете лесно да ги скратите вашите видеа со поставување на почетната и крајната точка или да ги исечете со отстранување на несаканите делови од кадарот.

Покрај овие основни функции за уредување, овој софтвер нуди и напредни функции како што се додавање наслови за отворање и завршување со приспособливи шаблони. Можете да изберете од различни шаблони за наслови кои одговараат на вашите потреби и преференции.

Друга одлична карактеристика на Aiseesoft Free Video Converter за Mac е неговиот кориснички интерфејс. Софтверот е дизајниран со едноставност на ум, така што дури и почетниците корисници можат да го користат без никакви тешкотии. Сите потребни алатки се јасно означени, што го олеснува навигацијата низ програмата.

Понатаму, овој бесплатен видео конвертор поддржува сериска конверзија што значи дека можете да конвертирате повеќе датотеки одеднаш заштедувајќи време и напор. Не треба да чекате додека една датотека не заврши со конвертирање пред да започнете друга.

Севкупно, Aiseesoft Free Video Converter for Mac е одличен избор доколку барате сигурна алатка која ќе ви помогне да ги конвертирате вашите видеа брзо и ефикасно, а истовремено да одржувате висококвалитетен излез. Лесниот за користење интерфејс во комбинација со неговите напредни функции за уредување го прави идеален избор како за почетниците, така и за професионалците на кои им е потребна покомплексна функционалност во нивните алатки за конверзија на видео.

Па зошто да чекаме? Преземете го Aiseesoft Free Video Converter денес и почнете да уживате во сите ваши омилени филмови или музика на кој било уред!

Целосни спецификации
Издавач Aiseesoft Studio
Страница на издавачи https://www.aiseesoft.com
Датум на издавање 2018-06-04
Датум на додавање 2018-06-04
Категорија Видео софтвер
Под категорија Видео конвертори
Верзија 1.1.6
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite OS X Mavericks OS X Mountain Lion OS X Lion
Цена Free
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 74

Comments:

Најпопуларни