MacX MediaTrans for Mac

MacX MediaTrans for Mac 5.5

Mac / Digiarty Software / 73 / Целосни спецификации
Опис

MacX MediaTrans за Mac: Врвен менаџер на датотеки со iOS

Дали сте уморни од користењето на iTunes за управување со податоците на вашиот iPhone, iPad или iPod? Дали сакате побрз и побезбеден начин за пренос и управување со вашите iOS датотеки на вашиот Mac? Не гледајте подалеку од MacX MediaTrans за Mac - еден од најбрзите Mac менаџери на датотеки за iPhone iPad iPod.

Како алтернатива на iTunes, MacX MediaTrans ви дава целосна контрола врз вашите податоци за iOS. Можете да префрлувате и да управувате со кое било видео, музика, фотографија, подкасти, аудио книги, iTunesU и повеќе помеѓу вашиот iPhone iPad iPod и Mac. Со својата нова технологија за шифрирање податоци, ви овозможува да извезувате аудио и видеа од iPhone на Mac со шифрирање или шифрирање на локални медиумски датотеки со највисоко ниво на безбедност.

Но, тоа не е сè - овој моќен iPhone менаџер исто така ви овозможува да го претворите вашиот iPhone во USB-уред за складирање на сите датотеки како PDF-датотеки, АПП-датотеки, dmg-датотеки. Без разлика дали сакате да ослободите повеќе простор за складирање на вашите уреди со iOS или да направите резервна копија од податоците на iPhone пред да ги надградите на нови верзии на iOS/iPhone или да споделувате датотеки на iPhone со семејството и пријателите – овој софтвер ве покрива.

Пренесувајте музика од вашиот iPhone во серија со 1 клик

Со MacX MediaTrans за Mac, корисниците се овластени да префрлаат музика од нивните iPhone директно на нивните компјутери во серија со само еден клик. Можете исто така директно да управувате/бришете песни од листите за репродукција, како и да креирате мелодии за iPhone-и. Оваа одлика е особено корисна ако имате голема музичка библиотека на телефонот што треба да се организира.

Молња-брзи брзини на пренос

Една од најистакнатите карактеристики на овој софтвер е неговата молскавична брзина на пренесување која им овозможува на корисниците да пренесат 100 4k фотографии за само 8 секунди! Ова значи дека дури и ако имате многу големи датотеки што треба да се префрлаат помеѓу уредите, тоа нема да потрае многу време.

Функционалност за автоматско конвертирање видео

За тврдокорните фанови на Apple кои сакаат да гледаат видеа на нивните iPhone телефони, но се борат со проблеми со компатибилноста кога се обидуваат да репродуцираат одредени формати - не плашете се! Овој софтвер нуди моќна функционалност за автоматско конвертирање на видео, така што видеата AVI MKV FLV може да се конвертираат во формат погоден за iOS за време на процесот на пренесување. Страничните видеа може да се ротираат по потреба за да се прикажуваат правилно на екранот.

Отстранете го DRM од купената содржина

Друга одлична карактеристика е можноста за корисниците кои купиле содржина како што се музички аудио книги или видеа од iTunes (кои често се заштитени со DRM) - тие можат да ги отстранат овие ограничувања користејќи го овој софтвер за да можат да се репродуцираат на други компјутери/уреди во MP4/MP3 формат!

Во заклучок:

MacX MediaTrans за Mac е одличен избор ако барате брз сигурен начин за управување со сите видови медиумска содржина на повеќе уреди на Apple без никакви проблеми со компатибилноста! Лесниот за користење интерфејс го прави доволно едноставен, дури и почетниците ќе го сметаат за интуитивен, додека напредните функции како автоматска конверзија осигуруваат дека секој го добива токму она што му треба надвор од кутијата!

Целосни спецификации
Издавач Digiarty Software
Страница на издавачи https://www.winxdvd.com/
Датум на издавање 2018-06-04
Датум на додавање 2018-06-04
Категорија Комунални услуги и оперативни системи
Под категорија Софтвер за пренос и синхронизација на податоци
Верзија 5.5
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite OS X Mavericks OS X Mountain Lion OS X Lion
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 73

Comments:

Најпопуларни