Silent Sniper for Mac

Silent Sniper for Mac 3.39

Опис

Silent Sniper за Mac е моќен софтвер за пребарување, снајпер и следење на аукција кој е дизајниран да ви помогне да заштедите време и пари кога купувате онлајн. Без разлика дали сте страствен корисник на eBay или само барате начин да го насочите вашето искуство за купување преку Интернет, Silent Sniper има сè што ви треба за да го искористите најдоброто од вашето време и пари.

Со своите напредни можности за пребарување, Silent Sniper ви овозможува брзо и лесно да ги најдете ставките што ги барате на eBay. Можете да пребарувате по клучен збор, категорија, ID на продавач или која било комбинација од овие критериуми. Софтверот, исто така, вклучува функции за темпирано пребарување што ви овозможуваат да поставите пребарувања што се извршуваат автоматски во одредени интервали. Ова значи дека Silent Sniper ќе прикажува само нови аукции за вашите наведени термини за пребарување, заштедувајќи ви драгоцено време.

Откако ќе ги пронајдете артиклите за кои сакате да наддавате, Silent Sniper го олеснува поставувањето понуди во последен можен момент - познат како снајпинг - давајќи ви најдобри шанси да победите на аукции по најниска можна цена. Софтверот вклучува и функции за следење кои ви дозволуваат да ги следите аукциите во реално време за да можете да бидете во тек со активностите за наддавање.

Една од клучните придобивки од користењето на Silent Sniper е неговата способност да заштеди време преку автоматизирање на многу аспекти на онлајн купувањето. На пример, ако има повеќе ставки од еден продавач што одговараат на вашите критериуми за пребарување, Silent Sniper може автоматски да ги комбинира во една нарачка за да може да се купат со само еден клик.

Silent Sniper вклучува и напредни опции за прилагодување, така што корисниците можат да го прилагодат своето искуство според нивните преференции. На пример, корисниците можат да изберат кои известувања ќе ги добијат кога ќе заврши аукцијата или кога ќе наддаваат некој предмет.

Севкупно, ако ви е важно да заштедите време и пари додека купувате преку Интернет, тогаш дефинитивно вреди да се размисли за Silent Sniper for Mac. Со своите моќни карактеристики и интуитивен интерфејс, лесно е да се користи дури и ако првпат користите софтвер за снајпер за аукција!

Целосни спецификации
Издавач Max Gratton
Страница на издавачи http://www.grattonmedia.com
Датум на издавање 2018-06-08
Датум на додавање 2018-06-08
Категорија Домашен софтвер
Под категорија Хоби софтвер
Верзија 3.39
Барања за ОС Mac OS X 10.11, Macintosh, Mac OS X 10.9, Mac OS X 10.6, Mac OS X 10.10, Mac OS X 10.5, Mac OS X 10.8, Mac OS X 10.7, Mac OS X 10.5 Intel
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 1240

Comments:

Најпопуларни