Coolmuster iPad iPhone iPod to Mac Transfer for Mac

Coolmuster iPad iPhone iPod to Mac Transfer for Mac 2.1.53

Mac / Coolmuster Studio / 1242 / Целосни спецификации
Опис

Coolmuster iPad iPhone iPod to Mac Transfer for Mac е моќен софтвер кој им овозможува на корисниците на iOS брзо и лесно да ги префрлаат своите важни датотеки од нивниот iPad, iPhone или iPod на нивниот компјутер за резервна копија. Случајното губење или бришење важни датотеки од вашиот iOS уред може да биде кошмар, но со овој софтвер можете да бидете сигурни дека вашите податоци се безбедни и безбедни.

Овој корисен софтвер спаѓа во категоријата Услужни и оперативни системи и е дизајниран специјално за корисниците на Apple кои сакаат ефикасен начин за резервна копија на нивните податоци. Со Coolmuster iPad iPhone iPod на Mac Transfer, можете да префрлите сè од видеа, музика, фотографии и повеќе со само неколку кликања.

Една од најистакнатите карактеристики на овој софтвер е неговиот филтер и алатките за брзо пребарување кои ви помагаат да ги лоцирате целните датотеки во најкус можен рок. Ова значи дека дури и ако имате илјадници датотеки на вашиот уред, наоѓањето на она што ви треба ќе биде брзо и лесно.

Двата различни режими на приказ достапни во Coolmuster iPad iPhone iPod to Mac Transfer, исто така, им олеснуваат на корисниците со различни потреби. Режимот за преглед на сликички ја прикажува целата мултимедијална содржина на вашиот уред како сликички, додека режимот Преглед на листа ги прикажува сите детали за секоја датотека, вклучувајќи име, големина, тип итн.

Друга одлична карактеристика на овој софтвер е неговата компатибилност со сите генерации на iPad-и iPhone-и и iPod-и. Без разлика дали имате постар модел или еден од најновите уреди објавени од Apple - Coolmuster iPad iPhone iPod to Mac Transfer ќе работи беспрекорно со сите нив.

Севкупно, Coolmuster iPad iPhone iPod to Mac Transfer е суштинска алатка за секој корисник на iOS кој сака мир на умот знаејќи дека нивните важни податоци се безбедно поддржани на нивниот компјутер. Со својот интуитивен интерфејс и моќни карактеристики - не е ни чудо зошто толку многу луѓе му веруваат на овој софтвер кога станува збор за пренос на податоци помеѓу уредите!

Целосни спецификации
Издавач Coolmuster Studio
Страница на издавачи https://www.coolmuster.com/
Датум на издавање 2018-06-13
Датум на додавање 2018-06-13
Категорија Комунални услуги и оперативни системи
Под категорија Софтвер за пренос и синхронизација на податоци
Верзија 2.1.53
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite OS X Mavericks OS X Mountain Lion OS X Lion
Цена $35.95
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 1242

Comments:

Најпопуларни