BPT-Pro4 for Mac

BPT-Pro4 for Mac 4.513

Опис

BPT-Pro4 за Mac - врвен софтвер за графички дизајн

Дали сте уморни од користење на повеќе софтверски програми за да ги завршите вашите проекти за графички дизајн? Дали сакате да го рационализирате вашиот работен тек и да ја зголемите продуктивноста? Не гледајте подалеку од BPT-Pro4 за Mac, врвниот софтвер за графички дизајн што го претвора Adobe Illustrator во високофункционална 2D-CAD програма.

Со BPT-Pro4, можете да пристапите до 8 видови и 19 различни алатки директно од кутијата со алатки Illustrator со пригодна палета на информации. Ова значи дека можете лесно да прикажете димензии на објекти со слободни криви линии, да измерите сè, од сегмент на објект до самиот објект, па дури и групи на предмети. Кажете им збогум на мачните рачни мерења и поздравете ги точните резултати за неколку секунди.

Но, тоа не е сè - BPT-Pro4 исто така доаѓа опремен со нови функции дизајнирани специјално за различни видови индустрии. На пример, алатката Дијаграм рамка е совршена за креирање дијаграми во области како што се архитектура или инженерство. Со овие додадени карактеристики, BPT-Pro4 е навистина разновиден и прилагодлив на кој било проект или индустрија.

Една од најголемите предности на користењето на BPT-Pro4 е неговата способност да заштеди време. Со елиминирање на потребата од повеќе софтверски програми и рационализирање на вашиот работен тек во Adobe Illustrator, можете да ги завршувате проектите побрзо од кога било досега. Плус, со својот кориснички интерфејс и интуитивни алатки, дури и почетниците можат брзо да станат вешти во користењето на овој моќен софтвер.

Па зошто да чекаме? Пробајте го BPT-Pro4 денес и искусете од прва рака како може да го револуционизира вашиот процес на графички дизајн. Без разлика дали работите на мал проект или се занимавате со нешто покомплексно, овој софтвер ќе ви помогне да бидете продуктивни и да давате висококвалитетни резултати секој пат.

Целосни спецификации
Издавач Baby Universe
Страница на издавачи http://www.baby-universe.co.jp/en/
Датум на издавање 2018-06-14
Датум на додавање 2018-06-14
Категорија Софтвер за графички дизајн
Под категорија CAD софтвер
Верзија 4.513
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite OS X Mavericks OS X Mountain Lion OS X Lion OS X Snow Leopard OS X Leopard OS X Tiger OS X Panther
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 916

Comments:

Најпопуларни