Google Play Music Desktop Player for Mac

Google Play Music Desktop Player for Mac 4.5.0

Опис

Google Play Music Desktop Player за Mac е моќен и разноврсен софтвер за MP3 и аудио што ви овозможува да уживате во омилената музика од Google Play Music на вашиот десктоп. Овој десктоп плеер со повеќе платформи е дизајниран да ви овозможи беспрекорно и извонредно музичко искуство, без потреба од стандардна картичка за Chrome.

Една од најзначајните карактеристики на Google Play Music Desktop Player е неговата природа со отворен код. Ова значи дека заедницата има активна улога во обликувањето на развојот на овој софтвер, осигурувајќи дека ги задоволува нивните потреби и преференции. Можете дури и да се вклучите во придонесот за неговиот развој ако имате програмски вештини.

Лесната рамка што ја користи Google Play Music Desktop Player гарантира дека користи многу помалку ресурси отколку отворањето на Google Play Music во стандардна картичка на Chrome. Ова ги ослободува ресурсите на вашиот компјутер, овозможувајќи ви да ги користите за други задачи додека сеуште уживате во висококвалитетна репродукција на музика.

Прилагодувањето е уште една клучна карактеристика на овој софтвер. За разлика од веб-плеерот, кој нуди ограничени опции за прилагодување, Google Play Music Desktop Player ви овозможува да менувате теми, да ги приспособувате боите, да испраќате историја на репродукција директно на last.fm, па дури и има вграден еквилајзер. Со напредни аудио контроли и едноставни известувања за промена на песната на дофат на раката, овој десктоп плеер навистина прави се.

Без разлика дали барате алтернативен начин да ги слушате вашите омилени мелодии или сакате поголема контрола врз тоа како слушате музика на Google Play Music, овој десктоп плеер нуди сè што ви треба и повеќе. Неговиот интуитивен интерфејс го олеснува користењето на секој без оглед на нивото на нивната техничка експертиза.

Во краток преглед:

- Крос-платформска компатибилност

- Природа со отворен код

- Лесна рамка

- Приспособливи теми и бои

- Вграден еквилајзер

- Напредни аудио контроли

- Едноставни известувања за промена на песната

Севкупно, ако барате ефикасен начин да уживате во висококвалитетна репродукција на музика од Google Play Music на вашиот десктоп Mac, а истовремено да имате пристап до опциите за прилагодување кои не се достапни преку веб-плеерот - тогаш не гледајте подалеку од Google Play Music Desktop Player!

Целосни спецификации
Издавач Samuel Attard
Страница на издавачи https://www.samuelattard.com/
Датум на издавање 2018-06-18
Датум на додавање 2018-06-18
Категорија MP3 и аудио софтвер
Под категорија Медиа плеери
Верзија 4.5.0
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite OS X Mavericks OS X Mountain Lion OS X Lion OS X Snow Leopard
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 193

Comments:

Најпопуларни