Yummy FTP Lite for Mac

Yummy FTP Lite for Mac 2.0.3

Mac / Yummy Software / 506 / Целосни спецификации
Опис

Вкусниот FTP Lite за Mac е моќен и сигурен клиент за пренос на датотеки кој е дизајниран да им обезбеди на корисниците брз, безбеден и ефикасен пренос на датотеки. Овој софтвер е совршен за оние на кои им треба одличен FTP/SFTP/FTPS клиент без никакви непотребни функции.

Со Yummy FTP Lite, можете да уживате во неверојатни брзи трансфери кои се неспоредливи по брзина и доверливост. Овој софтвер е оптимизиран за да обезбеди најбрзи можни брзини на пренос додека одржува највисоко ниво на безбедност.

Една од клучните карактеристики на Yummy FTP Lite е неговата леснотија на користење. Корисничкиот интерфејс е интуитивен и лесен за навигација, што го прави едноставно за дури и почетниците корисници да започнат со овој софтвер. Дополнително, Yummy FTP Lite доаѓа со сите функции за управување со датотеки што ви се потребни за ефикасно управување со вашите датотеки.

Без разлика дали поставувате или преземате датотеки, Yummy FTP Lite го олеснува следењето на вашиот напредок. Можете да прегледате детални дневници за пренос што ви покажуваат што точно се случува за време на секое префрлање, вклучувајќи ги и сите грешки или предупредувања што може да се појават.

Друга одлична карактеристика на Yummy FTP Lite е неговата поддршка за повеќе протоколи. Овој софтвер ги поддржува и SFTP и FTPS протоколите како додаток на стандардниот FTP протокол. Ова значи дека можете да го користите овој софтвер со широк опсег на сервери и хостинг провајдери.

Вкусниот FTP Lite, исто така, вклучува напредни функции како автоматско повторување и поддршка за продолжување. Ако преносот не успее поради проблеми со мрежата или други проблеми, овој софтвер автоматски ќе се обиде повторно со преносот додека не успее. И ако вашата врска падне за време на преносот, Yummy FTP Lite автоматски ќе продолжи онаму каде што застана кога ќе се обнови врската.

Генерално, ако барате сигурен и ефикасен клиент за пренос на датотеки за Mac OS X кој обезбедува одлични перформанси без непотребни ѕвона и свирки, тогаш не гледајте подалеку од Вкусен FTP Lite!

Целосни спецификации
Издавач Yummy Software
Страница на издавачи http://www.yummysoftware.com
Датум на издавање 2018-06-21
Датум на додавање 2018-06-21
Категорија Интернет софтвер
Под категорија FTP софтвер
Верзија 2.0.3
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite OS X Mavericks OS X Mountain Lion OS X Lion OS X Snow Leopard
Цена Free to try
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 506

Comments:

Најпопуларни