Directors NotePad for Mac

Directors NotePad for Mac 4.5.7

Mac / Directors NoteBook / 2536 / Целосни спецификации
Опис

Directors NotePad за Mac: Најдобрата алатка за аматерски филмаџии

Дали сте аматерски режисер кој бара да ги организира вашите идеи и однапред да ги визуелизира вашите уредувања пред да започнете? Не гледајте подалеку од Directors NotePad, ултра лајт верзијата на популарната професионална алатка за режисери Directors Notebook. Дизајниран специјално за корисниците на iLife, овој софтвер за продуктивност ви помага да ги организирате вашите снимки снимени по снимки и да ги гледате на екранот во форма на слајд шоу и како печатени списоци организирани по редослед на уредување (редослед на сцена) и по редослед на поставување снимки.

Со Directors NotePad, можете лесно да планирате филмови за одмор пред време за да бидете сигурни дека нема пропуштени кадри. Овој софтвер им покажува на корисниците важноста од претходно планирање снимки за нивните домашни филмови и слајдови за да ги добијат апсолутно најдобри резултати од нивниот дигитален центар.

Клучни карактеристики:

Лесен за учење интерфејс со притискање на копчињата

Directors NotePad има интерфејс со копче кој лесно се учи, кој ви овозможува да бидете креативни и организирани од самиот почеток без да бидете технолошки раководител. Без напор одржувајте се организирани, оставајќи повеќе време да бидете креативни.

Пребарувајте и подредете ги специфичните детали на снимката на кој било начин

Со Directors NotePad, пребарувајте и сортирајте ги сите специфични детали од снимката на кој било начин што сакате. Оваа функција го олеснува брзото наоѓање на точното она што го барате.

Четири различни отпечатоци

Directors NotePad има четири различни отпечатоци кои ви дозволуваат да отпечатите 3X5 картички од вашите снимки за да можете да ги жонглирате за да експериментирате со различни техники на раскажување приказни. Можете исто така да видите дали некои снимки можеби недостасуваат или сега се непотребни за снимање.

Увезете слики од дигитална приказна со еден клик на глувчето

Лесно внесете слики од дигитална приказна со еден клик на глувчето со помош на Directors NotePad. Оваа функција заштедува време дозволувајќи им на корисниците брзо да додаваат слики без да мора рачно да ја внесуваат секоја поединечно.

Кратенки за внесување податоци

Кратенките за внесување податоци, како што се користење на текст веќе внесен во друга снимка, паѓачки менија и списоци што се појавуваат им олеснуваат на корисниците брзо да внесуваат податоци без да мора да пишуваат сè рачно.

Претставете ги вашите „табли“ во дигитално слајдшоу со еден клик

Со само еден клик, презентирајте ги вашите „табли“ во дигитално слајдшоу со помош на Directors NotePad. Оваа функција е совршена за споделување идеи со други или за професионално претставување на вашата работа.

Снимајте гласовни белешки

Снимајте гласовни белешки директно во софтверот користејќи ја вградената функција за снимање на Directors Notepad. Ова е одличен начин за филмаџиите кои претпочитаат аудио белешки над напишаните или на кои им требаат брзи потсетници додека се на снимање!

Поддршка за Bluetooth за одредени мобилни телефони со овозможен Bluetooth за презентации на далечински управувач

Конечно, поддршката за Bluetooth дозволува одредени презентации на далечински управувач на мобилни телефони со овозможен Bluetooth направени во бележникот на директорот!

Во заклучок:

Ако сте аматерски режисер и барате алатка која ќе ви помогне да ги организирате вашите идеи пред да започне снимањето, тогаш не гледајте подалеку од бележникот на режисерот! Со својот кориснички интерфејс дизајниран специјално за корисниците на iLife, заедно со функции како што се опциите за пребарување и сортирање плус четири различни отпечатоци достапни во секој момент - овој софтвер за продуктивност е совршен без разлика дали планирате филмови за одмор однапред или едноставно испробувате нови техники на раскажување приказни!

Целосни спецификации
Издавач Directors NoteBook
Страница на издавачи http://www.directorsnotebook.com/
Датум на издавање 2018-06-24
Датум на додавање 2018-06-24
Категорија Софтвер за продуктивност
Под категорија Друго
Верзија 4.5.7
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite OS X Mavericks OS X Mountain Lion OS X Lion FileMaker Pro 12 or higher
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 2536

Comments:

Најпопуларни