CloudMounter for Mac

CloudMounter for Mac 3.3.540

Mac / Eltima Software / 170 / Целосни спецификации
Опис

CloudMounter за Mac: Крајното решение за управување со складирање во облак

Дали сте уморни од жонглирање со повеќе сметки за складирање облак и веб-сервери на вашиот Mac? Дали сакате да има полесен начин за пристап и управување со сите ваши онлајн датотеки на едно место? Не гледајте подалеку од CloudMounter, врвното решение за управување со складирање облак за корисниците на Mac.

Со CloudMounter, можете да монтирате повеќе облак складишта и веб-сервери на вашиот Mac како да се хард дискови на вашиот уред. Ова значи дека можете лесно да пристапите до сите ваши онлајн датотеки од една погодна локација, без да морате да се префрлате помеѓу различни апликации или услуги.

CloudMounter работи со широк опсег на популарни услуги за складирање облак, вклучувајќи ги OneDrive, Google Drive, Amazon S3, Dropbox и OpenStack. Исто така, ви овозможува да се поврзете со далечински сервери FTP, SFTP, FTPS и WebDAV на начинот на кој би се поврзале на која било споделена локација во вашата локална мрежа.

Но, тоа не е сè - CloudMounter нуди и напредни безбедносни карактеристики кои ви дозволуваат да ги шифрирате податоците во складиштата и серверите во облак. Шифрирањето ја прави вашата содржина нечитлива за оние кои го немаат клучот за дешифрирање. Ако некој друг се обиде да пристапи до складиштата од друг уред или друга апликација, нема да види ништо што има смисла. Ние не ги складираме или испраќаме вашите лични податоци на страни кои не се вклучени во врската. Лозинките безбедно се чуваат во Keychain и се користат само за соодветните сметки.

Неодамна објавената верзија 3.0 на CloudMounter нуди уште повеќе можности за управување со вашите онлајн датотеки. Сега можете бесплатно да ја користите услугата за безбедна облак Box, услугата облак Backblaze B2, решенијата за складирање компатибилни со Amazon S3! Дополнително, до документите на Google што беа споделени со вас, може да се пристапи и да се управуваат во Finder сега! Монтирајте повеќе сметки истовремено и погодно работете со сите ваши онлајн датотеки во Finder!

Еве некои од клучните карактеристики на CloudMounter:

- Монтирајте повеќе складишта на облак како локални дискови

- Поврзете далечински FTP/SFTP/FTPS/WebDAV сервери

- Напредни опции за шифрирање за безбеден пренос на податоци

- Никаде не се чуваат или испраќаат лични податоци

- Лозинките безбедно се чуваат во Keychain

- Поддршка за безбедна облак услуга Box

- Поддржете Backblaze B2

- Пристапете до документите на Google споделени со мене директно од Finder

Па зошто да изберете CloudMounter наместо други слични апликации? Еве само неколку причини:

1) Лесен за користење интерфејс: со својот интуитивен дизајн на интерфејс е лесен дури и за почетници.

2) Широк опсег на поддржани услуги: без разлика дали се работи за решенија за складирање компатибилни со OneDrive или Amazon S3 - ние го покриваме!

3) Напредни безбедносни карактеристики: чувајте ги чувствителните информации безбедни со шифрирање на податоците за време на преносот.

4) Бесплатни ажурирања и поддршка: нашиот тим секогаш работи напорно зад сцената, така што нашите клиенти добиваат бесплатни ажурирања и поддршка секогаш кога е потребно!

Како заклучок - ако барате лесно за употреба, но моќно решение за управување со сите ваши онлајн датотеки од една погодна локација, тогаш не гледајте подалеку од CloudMounter! Со своите напредни безбедносни карактеристики како што се опциите за шифрирање достапни за време на процесот на пренос, овој софтвер обезбедува максимална заштита од неовластен пристап додека ги чува лозинките безбедни во Keychain, така што никогаш немало подобро време од сега да го пробате овој неверојатен софтвер денес!

Целосни спецификации
Издавач Eltima Software
Страница на издавачи http://www.eltima.com/
Датум на издавање 2018-06-25
Датум на додавање 2018-06-25
Категорија Интернет софтвер
Под категорија FTP софтвер
Верзија 3.3.540
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 170

Comments:

Најпопуларни