Growly Write for Mac

Growly Write for Mac 2.0

Mac / GrowlyBird Software / 316 / Целосни спецификации
Опис

Growly Write за Mac е софтвер за продуктивност кој нуди свежо, способно и едноставно искуство за обработка на текст. Ако ви здодеа да користите текстуални процесори со премногу функции или оние кои нема да работат како што сакате, Growly Write е совршено решение.

Со Growly Write, можете лесно да креирате широк опсег на документи. Без разлика дали ви требаат повеќе колони, поглавја со различен распоред, слики што се прелеваат со текстот или слики што се обложуваат наоколу, капки, табели, списоци, врски во документ или до веб-страници - Growly Write ве опфати. Можете дури и да додавате граници едноставни и сложени и да го користите комплетниот комплет со алатки на текстуални формати.

Една од најдобрите работи за Growly Write е колку е лесно да се најде сè. Корисничкиот интерфејс е интуитивен и јасен, така што дури и почетниците можат веднаш да почнат да создаваат документи без да се чувствуваат преоптоварени.

Но, не дозволувајте нејзината едноставност да ве измами - Growly Write пакети во сите основни функции потребни за креирање документи на професионално ниво. Совршено е за писатели кои треба да се фокусираат на нивното пишување без да се заглавуваат со комплицирани опции за форматирање.

Без разлика дали пишувате роман или создавате академски труд - Growly Write го олеснува брзото и ефикасното пренесување на вашите идеи на хартија. Со своите моќни алатки на дофат на раката и интуитивен интерфејс кој го води секое ваше движење - нема ограничување на она што можете да го постигнете со овој софтвер.

Значи, ако барате сигурен процесор на текст кој нуди едноставност без жртвување на функционалноста - не гледајте подалеку од Growly Write за Mac!

Целосни спецификации
Издавач GrowlyBird Software
Страница на издавачи http://growlybird.com/
Датум на издавање 2018-07-02
Датум на додавање 2018-07-02
Категорија Софтвер за продуктивност
Под категорија Софтвер за уредување на текст
Верзија 2.0
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite OS X Mavericks OS X Mountain Lion
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 316

Comments:

Најпопуларни