Starz for Mac

Starz for Mac 1.0.2

Mac / Rijdat Software / 48 / Целосни спецификации
Опис

Ако барате начин да додадете возбуда и убавина на работната површина на вашиот Mac, не гледајте подалеку од Starz. Овој софтвер за заштитник на екранот и тапети ве води на хипнотизирачки лет низ вселената, полн со неверојатни ѕвездени пејзажи кои ќе ве остават без здив.

Кога ќе го стартувате Starz, првото нешто што ќе го забележите е прекрасниот ѕвезден пејзаж што го исполнува вашиот екран. Можете да ја промените брзината и центрифугата на вашиот лет користејќи ги копчињата на курсорот, што ќе ви овозможи да го истражувате овој прекрасен универзум со свое темпо.

Но, тоа е само почеток. Со Starz, имате целосна контрола врз тоа колку ѕвезди се вклучени во секоја сцена, како и нивната големина и боја. Ова значи дека секој пат кога го користите Starz, тоа може да биде целосно уникатно искуство прилагодено на вашите преференции.

И не грижете се за губење на тие поставки - Starz се сеќава на сè за следниот пат. Значи, без разлика дали сакате мирно патување низ вселената или авантура полна со акција меѓу ѕвездите, потребни се само неколку кликања за да започнете.

Едно нешто што треба да се забележи: иако Starz на прв поглед може да изгледа како заштитник на екранот, тој всушност е дизајниран за моментално гледање наместо да работи во заднина кога вашиот компјутер е неактивен. Но, со неговите неверојатни визуелни слики и приспособливи опции, мислиме дека ќе најдете многу причини да продолжите да се враќате за повеќе.

Значи, ако сте подготвени да полетате на незаборавно патување низ вселената директно од работната површина на вашиот Mac, преземете го Starz денес и видете каде ќе ве однесе!

Целосни спецификации
Издавач Rijdat Software
Страница на издавачи http://www.rijdatsoft.co.uk/
Датум на издавање 2018-07-05
Датум на додавање 2018-07-05
Категорија Скринсејвери и позадина
Под категорија Позадина
Верзија 1.0.2
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite OS X Mavericks
Цена Free
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 48

Comments:

Најпопуларни