Sierra Cache Cleaner for Mac

Sierra Cache Cleaner for Mac 11.1.6

Mac / Northern Softworks / 737 / Целосни спецификации
Опис

Sierra Cache Cleaner за Mac е моќен и разновиден комунален софтвер кој е дизајниран да им помогне на корисниците лесно да го одржуваат својот macOS X систем. Оваа наградувана алатка е преполна со широк спектар на функции и функции што ја прават суштинска алатка и за почетниците и за стручните корисници.

Со својот лесен за користење интерфејс со точка-и-клик, Sierra Cache Cleaner ги поедноставува задачите за одржување на системот, што го прави полесно од кога било досега непречено да работи вашиот Mac. Без разлика дали сакате да ги оптимизирате перформансите на вашиот систем, да исчистите простор на дискот или да решавате проблеми, SCC ве опфати.

Една од истакнатите карактеристики на Sierra Cache Cleaner е неговиот сеопфатен сет на алатки кои им овозможуваат на корисниците да извршуваат широк опсег на задачи. Од чистење на кешот и дневниците до поправка на дозволите и оптимизирање на мрежните поставки, SCC обезбедува се што ви треба за да го одржите вашиот Mac во најдобра форма.

Покрај моќните способности за одржување, Sierra Cache Cleaner вклучува и неколку напредни функции кои се специјално дизајнирани за моќни корисници. Тие вклучуваат можност за прилагодување на ставките за стартување, управување со кориснички сметки и групи, следење на активноста на системот во реално време и многу повеќе.

И покрај импресивниот сет на функции, Sierra Cache Cleaner останува неверојатно лесен за користење благодарение на неговиот интуитивен интерфејс. Без разлика дали сте нов во macOS X или искусен корисник кој бара поефикасен начин за управување со задачите за одржување на системот, SCC го прави едноставно.

Значи, ако барате сигурен и ефективен начин да го одржувате вашиот Mac непречено да работи од ден на ден, не гледајте подалеку од Sierra Cache Cleaner. Со милиони преземања ширум светот и безброј задоволни клиенти кои ги пеат неговите пофалби на интернет, овој наградуван корисен софтвер е навистина единствен во еден вид!

Целосни спецификации
Издавач Northern Softworks
Страница на издавачи http://www.northernsoftworks.com
Датум на издавање 2018-07-12
Датум на додавање 2018-07-12
Категорија Комунални услуги и оперативни системи
Под категорија Одржување и оптимизација
Верзија 11.1.6
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS High Sierra macOS Sierra
Цена Free
Преземања неделно 2
Вкупно преземања 737

Comments:

Најпопуларни