iDealshare VideoGo for Mac

iDealshare VideoGo for Mac 6.4.0.7258

Опис

iDealshare VideoGo за Mac е моќен видео конвертор кој ви овозможува брзо и лесно да ги конвертирате сите ваши видеа на кој било Mac OS X. Со само еден клик, можете да преземате видеа од над 100 сајтови, вклучувајќи Dailymotion, Google Videos, Vimeo, MTV, YouTube и повеќе. Можете исто така да конвертирате видео во аудио датотеки или да извлечете аудио од видео датотеки.

Овој софтвер е совршен за секој кој треба да ги конвертира своите видеа во различни формати за да може да се репродуцира на различни уреди. Без разлика дали сакате да ги гледате вашите омилени филмови на вашиот iPad или iPhone или да ги уредувате во iMovie или Final Cut Pro X, iDealshare VideoGo ве покрива.

Една од најдобрите работи за овој софтвер е неговата способност да се справи со широк спектар на видео формати. Поддржува популарни формати како WMV, AVI, DivX, Xvid и MKV, како и поретки како видео камера AVCHD (.mts,.m2t,.m2ts), MPEG-2,MXF,TOD,R3D и MPEG-4/ H.264.

Покрај конвертирањето на видеата во различни формати, iDealshare VideoGo ви овозможува и лесно уредување на датотеки со филмови. Можете да скратите, исечете, спојувате, ротирате, ефектувате, додавате титл, додавате воден печат, приспособете ја видео-сликата и ја поделувате големината на датотеката на филмот. Ова значи дека ако има делови од филм што не сакате да бидат вклучени во финалната верзија, можете лесно да ги отстраните со помош на овој софтвер.

Друга одлична карактеристика на iDealshare VideoGo е неговата способност да компресира големи датотеки со филмови без да се жртвува квалитетот. Ова значи дека дури и ако имате голема големина на датотека, сепак можете да уживате во квалитет со висока дефиниција кога ги гледате вашите омилени филмови.

Корисничкиот интерфејс на iDealshare VideoGo е многу интуитивен и лесен за користење. Дури и ако не сте запознаени со софтверот за конверзија на видео, ќе ви биде доволно лесно да се движите низ менијата и опциите. Самиот процес на конверзија е брз, и во зависност од големината на датотеката, треба да потрае само неколку минути најмногу.

Севкупно, iDealshare VideoGo за Mac е одличен избор за секој на кој му треба се-во-едно решение за конвертирање на нивните видеа во различни формати. Лесен е за употреба, лесен за корисникот и нуди многу функции што го прават да се истакнува од други слични производи. Ако барате сигурен начин да ги конвертирате вашите видеа во различни формати, овој софтвер дефинитивно треба да биде на врвот на вашата листа!

Целосни спецификации
Издавач iDealshare
Страница на издавачи http://www.idealshare.net
Датум на издавање 2020-09-18
Датум на додавање 2020-09-18
Категорија Видео софтвер
Под категорија Видео конвертори
Верзија 6.4.0.7258
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS Catalina macOS Mojave macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite OS X Mavericks OS X Mountain Lion OS X Lion OS X Snow Leopard
Цена Free to try
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 11044

Comments:

Најпопуларни