Chat And Messenger for Mac

Chat And Messenger for Mac 4.01.35

Опис

Chat And Messenger за Mac е бесплатен софтвер кој нуди широк опсег на функции за комуникација, вклучувајќи гласник, разговор, видео конференции, управување со распоред, споделување документи и снимање. Овој софтвер е дизајниран да им обезбеди на корисниците лесна за употреба платформа за комуникација со колегите и пријателите.

Една од клучните карактеристики на Chat And Messenger за Mac е неговиот систем за автоматско препознавање. Со едноставно инсталирање на софтверот на вашиот уред, тој може веднаш да препознае други корисници во вашата внатрешна LAN мрежа. Ова значи дека можете да започнете да користите разговор и видео конференција без никакви комплицирани поставки или конфигурации на серверот.

Друга одлична карактеристика на овој софтвер е неговата способност да дава јавни и приватни ограничувања на собите за разговор. Со достапните прецизни контролни опции, можете лесно да управувате кој има пристап до одредени простории за разговор и да се осигурате дека чувствителните информации остануваат безбедни.

Покрај овие функции, Chat And Messenger за Mac исто така им овозможува на повеќе луѓе да користат ТВ-конференција истовремено. Со целосниот HD квалитет на видеото достапен во режимот на цел екран, можете лесно да изградите систем за видео конференции во целосен размер по прифатлива цена.

Генерално, Chat And Messenger за Mac им обезбедува на корисниците сеопфатно комуникациско решение кое е и лесно за користење и високо функционално. Без разлика дали сакате да комуницирате со колеги или пријатели преку Интернет или ви треба сигурна платформа за закажување состаноци и споделување документи – овој софтвер ве опфати!

Целосни спецификации
Издавач Chat&Messenger
Страница на издавачи https://chat-messenger.com/
Датум на издавање 2018-08-20
Датум на додавање 2018-08-20
Категорија Комуникации
Под категорија Разговор
Верзија 4.01.35
Барања за ОС Mac OS X 10.11, Macintosh, Mac OS X 10.9, macOS 10.12, Mac OS X 10.10, Mac OS X 10.8, macOS 10.13
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 63

Comments:

Најпопуларни