MyDraw for Mac

MyDraw for Mac 5.0.1

Mac / Nevron Software / 241 / Целосни спецификации
Опис

MyDraw за Mac - врвен софтвер за дијаграмирање

Дали барате моќен, но лесен за користење софтвер за креирање дијаграми на вашиот Mac? Не гледајте подалеку од MyDraw за Mac! Овој софтвер за продуктивност е дизајниран да ви помогне лесно да креирате неверојатни дијаграми, без разлика дали сте професионален дизајнер или штотуку почнувате.

Со MyDraw, добивате пристап до голем избор на облици, мотори базирани на формули како во Microsoft Visio и многу други функции што го прават совршен за креирање речиси секаков вид дијаграм што можете да го замислите. Без разлика дали треба да креирате дијаграми на текови, организациски графикони, умствени мапи, мрежни дијаграми, планови на подот, работни текови или електрични дијаграми - MyDraw ве опфати.

Една од најдобрите работи за MyDraw е тоа што е неверојатно лесен за користење. Не ви се потребни никакви посебни квалификации или обука за да работите со овој софтвер - само стартувајте го и почнете веднаш да ги креирате вашите дијаграми. Со својот целосно приспособлив кориснички интерфејс и уредно организиран распоред, започнувањето со MyDraw трае само неколку секунди.

Но, не дозволувајте неговата едноставност да ве измами - MyDraw е преполн со моќни функции кои ви дозволуваат да ги стилизирате вашите дијаграми токму онака како што сакате. Истражете ги нашите секции Шаблони и Како да за детални информации за сите функции за форматирање што ги поддржува MyDraw. Ќе се изненадите колку брзо и лесно можете да креирате дијаграми со професионален изглед користејќи го овој софтвер.

MyDraw доаѓа со голем сет на предефинирани форми кои лесно се менуваат така што совршено се вклопуваат во вашата дизајнерска шема. Можете да го уредите речиси секој аспект од нивниот изглед, вклучувајќи шеми на бои и фонтови, така што тие совршено се совпаѓаат со идентитетот на вашиот бренд. Како дополнителна бонус функција - додајте своја сопствена библиотека со форми или зачувајте едноставни форми со бои по избор!

Извезувањето на вашите дијаграми никогаш не било полесно

Штом вашиот дијаграм е завршен во Mydraw- никогаш не било полесно да го извезете како PDF или како датотеки со слики! Извозот на слики, исто така, им овозможува на корисниците да избираат опции за резолуција што ги прави фајловите со слики со висок квалитет полесни од кога било досега, додека извозот на PDF-датотеки нуди многу опции како што се прилагодување на маргините на страниците и соодветно прилагодување на страниците.

Покрај тоа што можат да печатат печатени копии директно од самата програма - корисниците имаат целосна контрола врз тоа како изгледа нивниот финален производ кога се извезуваат и дигитално!

Заклучок:

Како заклучок - ако барате интуитивна, но моќна алатка за дијаграмирање, тогаш не гледајте подалеку од mydraw! Со својот широк опсег на функции и опции за прилагодување достапни на секој чекор; навистина нема ништо друго слично како оваа програма денес таму! Па зошто да чекаме? Преземете го mydraw денес и започнете да создавате прекрасни дизајни за неколку минути!

Целосни спецификации
Издавач Nevron Software
Страница на издавачи https://www.nevron.com
Датум на издавање 2022-03-21
Датум на додавање 2022-03-21
Категорија Софтвер за продуктивност
Под категорија Софтвер за идеи и мапирање на умови
Верзија 5.0.1
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite OS X Mavericks OS X Mountain Lion OS X Lion
Цена Free to try
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 241

Comments:

Најпопуларни