VirtualEyez for Mac

VirtualEyez for Mac 2.1.64

Mac / B-L-A-C-K-O-P / 19881 / Целосни спецификации
Опис

VirtualEyez за Mac е моќен софтвер кој додава отстранување на зелен екран на повеќето апликации за Mac овозможени со веб-камера. Со овој софтвер, можете да ги подигнете вашите видео конференции и преносите во живо на следното ниво со отстранување на позадината и замена со која било слика или видео по ваш избор.

Влезот на камерата VirtualEyez се појавува во Google Hangouts, Safari, Photo Booth итн. како нов, виртуелен влез за камерата. Ова значи дека можете да го користите VirtualEyez со која било апликација што поддржува внесување веб-камера на вашиот Mac.

Една од клучните карактеристики на VirtualEyez е неговата способност да внесе 3 веб-камери и да создаде нова виртуелна веб-камера со видеото со „клуч“. Ова значи дека можете да користите повеќе камери за да снимате различни агли или перспективи, а потоа да ги комбинирате во еден беспрекорен видео пренос.

VirtualEyez, исто така, доаѓа со низа опции за приспособување што ви овозможуваат фино да ги прилагодите поставките за зелен екран за оптимални перформанси. Може да го прилагодите прагот на chroma копчињата, осветленоста, контрастот, заситеноста и повеќе за да го добиете вистинскиот изглед на вашите видеа.

Без разлика дали користите VirtualEyez за професионално емитување или едноставно се забавувате со пријателите на интернет, овој софтвер сигурно ќе импресионира. Лесниот за користење интерфејс го прави едноставен дури и за почетници, додека неговите напредни функции го прават суштинска алатка за професионалци.

Значи, ако барате начин да ја подигнете играта со веб-камера на вашиот Mac компјутер, тогаш не гледајте подалеку од VirtualEyez!

Целосни спецификации
Издавач B-L-A-C-K-O-P
Страница на издавачи http://b-l-a-c-k-o-p.com/
Датум на издавање 2018-08-28
Датум на додавање 2018-08-28
Категорија Комуникации
Под категорија Софтвер за веб-камера
Верзија 2.1.64
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite OS X Mavericks OS X Mountain Lion OS X Lion OS X Snow Leopard
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 19881

Comments:

Најпопуларни