Epubor Audible Converter for Mac

Epubor Audible Converter for Mac 1.0.7.80

Опис

Epubor Audible Converter за Mac е моќен софтвер за MP3 и аудио што ви овозможува лесно да конвертирате Audible. аа или. aax формат во P3, M4B, AC3, M4A и FLAC кои се поддржани од најпопуларните уреди за репродукција на медиуми. Овој лесен за употреба конвертор за аудио книги гарантира дека дури и почетниците можат да ги отклучат своите aax-датотеки за неколку секунди на компјутер. Автоматски ќе открие и вчита аудио книги од вашиот компјутер.

За конвертирање на аудио книга потребни се само 2 кликања со Epubor Audible Converter за Mac. Едноставно треба да ја изберете аудиокнигата што сакате да ја конвертирате и да го изберете излезниот формат што го претпочитате. Софтверот потоа ќе започне да ја конвертира вашата аудиокнига со молскавична брзина.

Една од клучните карактеристики на Epubor Audible Converter за Mac е неговата способност да конвертира звучни аудио книги со 60X поголема брзина од другите слични софтвери на пазарот. Со примена на единствена техника за снимање звук, овој софтвер може да работи со 60 пати поголема брзина при конвертирање на звучна аудио книга во друг формат.

Корисничкиот интерфејс на Epubor Audible Converter за Mac е едноставен и интуитивен, што го прави лесен за секој да го користи без никакво техничко знаење или искуство. Софтверот исто така поддржува сериска конверзија што значи дека можете да конвертирате повеќе датотеки истовремено заштедувајќи време и напор.

Друга одлична карактеристика на овој софтвер е неговата способност да ги зачува сите информации за метаподатоци, вклучувајќи наслови на поглавја, насловна страница, име на автор итн., осигурувајќи дека вашата конвертирана датотека ги задржува сите важни информации од оригиналната датотека.

Epubor Audible Converter за Mac поддржува различни излезни формати, вклучувајќи MP3 кој е компатибилен со повеќето медиа плеери како што се iTunes, Windows Media Player итн., M4B кој е совршен за уредите на Apple како iPhone/iPad/iPod Touch итн., AC3 кој обезбедува висока квалитетна аудио репродукција на системите за домашно кино и FLAC кој нуди аудио квалитет без загуби, идеален за љубителите на музиката кои бараат репродукција на звук со висок квалитет.

Дополнително, Epubor обезбедува бесплатни доживотни ажурирања и техничка поддршка, обезбедувајќи дека корисниците секогаш имаат пристап до најновата верзија на нивниот производ, заедно со потребната помош што може да им биде потребна за време на употребата.

Севкупно, ако барате лесен за употреба, но моќен конвертор за аудио книги што може брзо да ги конвертира вашите звучни датотеки во различни формати додека ги зачувува сите важни информации за метаподатоци, тогаш не гледајте подалеку од Epubor Audible Converter за Mac!

Целосни спецификации
Издавач Epubor
Страница на издавачи http://www.epubor.com
Датум на издавање 2018-08-29
Датум на додавање 2018-08-29
Категорија MP3 и аудио софтвер
Под категорија Rippers & Софтвер за конвертирање
Верзија 1.0.7.80
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite OS X Mavericks OS X Mountain Lion OS X Lion OS X Snow Leopard
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 30

Comments:

Најпопуларни