Parallels Toolbox Disk and System Pack for Mac

Parallels Toolbox Disk and System Pack for Mac 2.6.1.1620

Опис

Parallels Toolbox Disk and System Pack за Mac е моќен сет од 12 уникатни апликации кои ви дозволуваат да преземете целосна контрола врз перформансите на вашиот MacBook Pro. Овој софтвер е дизајниран да ви помогне да го одржувате вашиот Mac да работи со максимална брзина со обезбедување низа алатки кои можат да ви помогнат да го оптимизирате системот, да ги исчистите непотребните датотеки и да ја ослободите неискористената меморија.

Една од клучните карактеристики на дискот и системскиот пакет на Parallels Toolbox за Mac е Clean Drive. Оваа алатка го скенира вашиот систем за непотребни датотеки и ви помага брзо и лесно да ги избришете. Со отстранување на овие датотеки, можете да ослободите вреден простор на дискот на вашиот MacBook Pro, што може да помогне да се подобрат неговите вкупни перформанси.

Друга корисна алатка вклучена во овој софтверски пакет е Бесплатна меморија. Оваа алатка ви овозможува да ја ослободите неискористената компјутерска меморија со само неколку кликања. Со тоа, можете да ја подобрите брзината и респонзивноста на вашиот MacBook Pro, со што ќе ја олесните работата со повеќе апликации одеднаш.

Покрај овие алатки, Parallels Toolbox Disk и System Pack за Mac, исто така, вклучува Најдете дупликати. Оваа алатка ви помага да пронајдете идентични датотеки на вашиот систем (дури и ако имаат различни имиња) за да можете да вратите уште повеќе слободен простор на вашиот хард диск.

Други алатки вклучени во овој софтверски пакет вклучуваат:

- Отстранете ја архивата: Брзо извлечете компресирани датотеки без да мора да користите дополнителен софтвер.

- Архива: Компресирајте големи датотеки во помали архиви.

- Преземете видео: преземајте видеа од популарни веб-локации како YouTube.

- Снимајте аудио: снимајте аудио од која било апликација или веб-локација.

- Екран за снимање: снимајте видео снимки од се што се случува на вашиот екран.

- Снимајте слики од екранот: снимајте слики од екранот брзо и лесно.

- Скриј ги датотеките на работната површина: Скриј ги сите икони на работната површина со еден клик.

- Прикажи ги датотеките на работната површина: Повторно прикажувајте ги сите икони на работната површина со еден клик.

Сите овие алатки се дизајнирани да бидат лесни за употреба и интуитивни, дури и ако не сте искусен корисник на компјутер. Со Parallels Toolbox Disk и System Pack for Mac инсталирани на вашиот MacBook Pro, ќе имате се што ви треба за да работи непречено и ефикасно.

Севкупно, ако барате сеопфатен сет на комунални услуги што ќе помогнат да се оптимизираат перформансите на вашиот MacBook Pro, а истовремено да се обезбедат корисни функции како алатки за управување со датотеки или способности за снимање видео, тогаш не гледајте подалеку од Disk & System Pack на Parallels Toolbox!

Целосни спецификации
Издавач Parallels
Страница на издавачи http://www.parallels.com
Датум на издавање 2018-08-31
Датум на додавање 2018-08-31
Категорија Комунални услуги и оперативни системи
Под категорија Одржување и оптимизација
Верзија 2.6.1.1620
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite OS X Mavericks OS X Mountain Lion OS X Lion OS X Snow Leopard OS X Leopard OS X Tiger OS X Panther
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 8

Comments:

Најпопуларни