Domus.Cad Pro for Mac

Domus.Cad Pro for Mac 2.1

Mac / Interstudio S.r.l. / 25060 / Целосни спецификации
Опис

Domus.Cad Pro за Mac - врвна архитектонска 3D CAD програма

Дали сте архитект, дизајнер на ентериер или дизајнер на пејзажи во потрага по моќна и интуитивна 3D CAD програма? Не гледајте подалеку од Domus.Cad Pro за Mac. Овој софтвер е врвна алатка за дизајнирање и моделирање архитектура, внатрешни простори, пејзажи и урбани средини.

Со Domus.Cad Pro за Mac, можете веднаш да започнете да создавате тродимензионални елементи без да треба да започнете од дводимензионален план. Елементите како што се ѕидови, подови, покриви и скали се создаваат во нивната целосна тродимензионална форма од самиот почеток. Можете да гледате како се менува вашиот 3D модел во реално време додека дизајнирате во план.

Но, тоа не е сè - Domus.Cad Pro за Mac, исто така, може да се пофали со импресивна низа од 2D CAD алатки кои го олеснуваат производството на целосен сет на документи за презентација и конструкција исто како и создавањето на самиот архитектонски модел.

Ајде внимателно да погледнеме некои од карактеристиките што го прават Domus.Cad Pro за Mac да се издвојува од другите архитектонски 3D CAD програми на пазарот:

Моќни алатки за 3D моделирање

Domus.Cad Pro за Mac нуди широк спектар на алатки специјално дизајнирани да им помогнат на архитектите брзо и лесно да создадат неверојатни тридимензионални модели. Тие вклучуваат:

- Ѕидови: Креирајте ѕидови со која било дебелина или висина користејќи едноставни команди.

- Подови: Дизајн на подови со различни материјали како дрво или плочки.

- Покриви: Создадете сложени форми на покрив со леснотија.

- Скали: Креирајте скали автоматски врз основа на вашите спецификации за дизајн.

- Прозорци и врати: додајте прозорци и врати на вашите дизајни со само неколку кликања.

Сите овие елементи се создадени во нивната целосна тродимензионална форма од самиот почеток за да можете да видите како тие се вклопуваат заедно во реално време.

Импресивна низа од 2D CAD алатки

Покрај неговите силни 3D способности, Domus.Cad Pro за Mac нуди и подеднакво импресивна низа алатки дизајнирани специјално за производство на висококвалитетни презентациски цртежи и градежни документи. Тие вклучуваат:

- Димензионирање и прибелешки: додајте димензии и прибелешки директно на вашите цртежи.

- Слоеви и блокови: Организирајте го вашиот цртеж во слоеви или блокови што го олеснува управувањето со сложени проекти.

- Печатење и исцртување: Испечатете висококвалитетни цртежи директно од софтверот.

Интуитивен кориснички интерфејс

Едно нешто што го издвојува Domus.Cad Pro е неговиот интуитивен кориснички интерфејс што го олеснува тоа дури и ако сте нови во софтверот за архитектонски дизајн. Интерфејсот е чист и ненаместен што им овозможува на корисниците да се фокусираат на она што е најважно - дизајнирање одлични згради!

Компатибилност со друг софтвер

Domus.Cad Pro поддржува неколку формати на датотеки, вклучувајќи DWG/DXF (AutoCAD), SKP (SketchUp), OBJ (Wavefront), STL (Stereolithography), меѓу другото, што го олеснува увозот/извозот на датотеки помеѓу различни софтверски апликации што ги користат архитекти ширум светот.

Заклучок:

Ако барате програма за архитектонски дизајн што комбинира моќни алатки за 3D моделирање со подеднакво импресивна низа на можности за цртање на презентации, тогаш не гледајте подалеку од Domus.CAD pro! Неговиот интуитивен кориснички интерфејс го олеснува дури и ако сте нов, додека неговата компатибилност со друг софтвер обезбедува беспрекорна интеграција во постоечките работни текови. Пробајте ја оваа неверојатна алатка денес!

Целосни спецификации
Издавач Interstudio S.r.l.
Страница на издавачи http://www.interstudio.net
Датум на издавање 2018-09-19
Датум на додавање 2018-09-19
Категорија Софтвер за графички дизајн
Под категорија CAD софтвер
Верзија 2.1
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite OS X Mavericks OS X Mountain Lion OS X Lion OS X Snow Leopard
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 25060

Comments:

Најпопуларни