HylaFAX for Mac

HylaFAX for Mac 6.0.7

Mac / iFax Solutions / 614 / Целосни спецификации
Опис

HylaFAX за Mac - Врвен софтвер за вмрежување за испраќање и примање факсимили

Во денешниот брз деловен свет, комуникацијата е клучна. И кога станува збор за испраќање важни документи, ништо не ја надминува веродостојноста и безбедноста на испраќањето факс. Но, со толку многу различни опции за софтвер за факс достапни на пазарот, како да знаете која е соодветна за вашите потреби? Не гледајте подалеку од HylaFAX за Mac.

HylaFAX е систем од класа на претпријатија дизајниран специјално за испраќање и примање факсимили, како и алфа-нумерички страници. Со својата архитектура клиент-сервер, модемите за факс можат да живеат на една машина на мрежата, додека клиентите можат да поднесуваат излезни задачи од која било друга машина на мрежата. Ова го олеснува управувањето со вашите факс комуникации од каде било во вашата организација.

Една од истакнатите карактеристики на HylaFAX е неговиот лесен и лесен за пренесување клиентски софтвер. Ова значи дека дури и ако не сте особено упатени во технологијата, ќе можете лесно да го користите овој софтвер. Плус, бидејќи е дизајниран да биде многу робустен и сигурен, нема да мора да се грижите за неочекувани дефекти во софтверот или хардверот.

Друга одлична работа во врска со HylaFAX е тоа што може да поддржува повеќе модеми и лесно да се справи со тешките сообраќајни оптоварувања. Значи, без разлика дали испраќате само неколку факсови дневно или стотици на час, овој софтвер ве покрива.

Но, она што навистина го издвојува HylaFAX од другите факс пакети таму е неговиот фокус на безбедноста. Серверот е дизајниран специјално за да се заштити од неочекувани дефекти и во конфигурацискиот и во хардверскиот аспект на вашиот систем - осигурувајќи дека сите ваши чувствителни информации остануваат безбедни во секое време.

Значи, ако барате доверливо софтверско решение за мрежно поврзување кое ќе ви помогне да ги насочите вашите деловни комуникации, а истовремено да одржувате сè безбедно - не гледајте подалеку од HylaFAX за Mac!

Целосни спецификации
Издавач iFax Solutions
Страница на издавачи http://www.hylafax.org/
Датум на издавање 2018-09-20
Датум на додавање 2018-09-20
Категорија Софтвер за вмрежување
Под категорија Софтвер за безжично вмрежување
Верзија 6.0.7
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite OS X Mavericks OS X Mountain Lion OS X Lion OS X Snow Leopard
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 614

Comments:

Најпопуларни