CrowzNest for Mac

CrowzNest for Mac 2.6214

Mac / Xnet Communications / 168 / Целосни спецификации
Опис

CrowzNest за Mac е моќен интернет софтвер кој ви овозможува автоматски да прикачувате датотеки во оддалечени папки на кој било уред на кој може да се поврзете користејќи FTP/SSL/SFTP/WebDav. Со CrowzNest, можете лесно да поставите локални папки како Hot Folders и да ги поврзете со една или повеќе оддалечени дестинации. Софтверот ќе го следи HotFolder за какви било промени во датотеките, вклучувајќи нови и уредени датотеки. Откако CrowzNest ќе открие промена на датотеката, датотеката автоматски се пренесува во далечинската папка користејќи Captain FTP како мотор за пренос.

Иконата CrowzNest може да се види во лентата за статус на системот и работи континуирано, следејќи ги сите Hot Folders за активност. Ова значи дека не треба да се грижите за рачно пренесување датотеки секогаш кога има ажурирање или промена - CrowzNest се грижи за сето тоа наместо вас.

Една од клучните придобивки од користењето на CrowzNest е неговата способност автоматски да ги ажурира веб-локациите. Ако имате веб-локација со чести ажурирања, оваа функција сама по себе може да ви заштеди часови рачна работа секоја недела. Едноставно поставете ја вашата локална папка како Hot Folder и поврзете ја со оддалечената дестинација на вашата веб-локација - оттаму, CrowzNest ќе се грижи за сè друго.

Друг одличен случај за употреба на CrowzNest е брзо пренесување графички датотеки до продавачите на печатење. Ако вашиот бизнис се потпира на висококвалитетни графики или слики што се испраќаат редовно, тогаш овој софтвер може да помогне значително да го насочите вашиот работен тек.

Конечно, ако сте фотограф што известува за настан или работите со уредник од далечина, тогаш CrowzNest може да биде непроценлив во брзо и ефикасно пренесување на приказни и слики.

Севкупно, ако барате лесен-за-користлив интернет софтвер кој беспрекорно го автоматизира преносот на датотеки низ повеќе уреди додека заштедува време и напор во управувањето со преносот на податоци помеѓу различни локации - не гледајте подалеку од CrowznEst!

Целосни спецификации
Издавач Xnet Communications
Страница на издавачи http://www.xdsnet.de
Датум на издавање 2018-09-25
Датум на додавање 2018-09-25
Категорија Интернет софтвер
Под категорија FTP софтвер
Верзија 2.6214
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite OS X Mavericks
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 168

Comments:

Најпопуларни