WidsMob FilmPack for Mac

WidsMob FilmPack for Mac 2.0.1046

Mac / WidsMob Technology / 7 / Целосни спецификации
Опис

WidsMob FilmPack за Mac е моќен софтвер за дигитални фотографии што применува неверојатни аналогни филтри за фотографии на фотографии направени со дигитални фотоапарати и паметни телефони. Со овој софтвер, фотографите можат да ги направат своите аналогни фотографии попривлечни со подобрување на боите, контрастот и добивката. Софтверот доаѓа со 4 различни профили за изведба на бои, 28 типа на профили на камера, 15 опции за режими на бои и 25 профили за добивање филм.

Без разлика дали сакате да креирате фотографии со винтиџ изглед или да се забавувате со боите, WidsMob FilmPack ве покрива. Ви овозможува да репродуцирате класични филмови како што се Kodak Ektachrome, Fuji Velvia 50, Fuji Superia, Ilford HPS 800 и повеќе. Овој сè-во-едно филмски пакет нуди четири различни изведби на бои: живописна и драматична боја за позитивен филм во боја; класичен и носталгичен по Color Negative Film; Црно-бел филм инспириран од гроздобер; и специјален рендерирање на бои Cross Processed Film.

Со напредните функции на WidsMob FilmPack, како што е алатката за прилагодување на контрастот, што ги прави фотографиите пофлексибилни во однос на нивоата на контраст, истовремено истакнувајќи ги нијансите во фотографиите со прикажување на бои. Фотографите можат соодветно да го изберат класичниот од стотиците резултати достапни лесно дури и за црно-бели фотографии.

Аналогниот филм е суштински за да се даде винтиџ аспект на дигиталните слики. Она што е поважно е тоа што им дава и сосема поинаква текстура! Не само што WidsMob Filmsim нуди оригинални филмски зрна од профилите на фотоапаратот, туку исто така им овозможува на корисниците да ја прилагодат големината и интензитетот на овие зрна според нивните преференции.

Софтверот поддржува RAW-датотеки од популарните камери, што значи дека фотографите можат да работат на висококвалитетни слики без да изгубат детали за време на процесот на уредување. Режимот „Пред и потоа“ им овозможува на фотографите да уживаат во моментален преглед на тоа како нивната фотографија ќе изгледа по примената на филтрите пред трајно да направат какви било промени.

Функциите за зумирање им овозможуваат на корисниците да ги проверат деталите за прекрасните ефекти што се применуваат на нивните слики за да можат да се уверат дека сè изгледа совршено пред да ги зачуваат или споделат онлајн или офлајн.

Целокупниот WidsMob Filmpack е одличен избор ако барате моќен, но лесен за користење софтвер за дигитални фотографии, кој нуди напредни функции како репродукција на аналогни зрнца на филм, заедно со повеќе други функции достапни исклучиво на Mac платформата што го прави едношалтерски систем решение за сите ваши потреби за фотографирање!

Целосни спецификации
Издавач WidsMob Technology
Страница на издавачи https://www.widsmob.com
Датум на издавање 2018-09-25
Датум на додавање 2018-09-25
Категорија Дигитален софтвер за фотографии
Под категорија Дигитални алатки за фотографии
Верзија 2.0.1046
Барања за ОС Macintosh
Барања macOS High Sierra macOS Sierra OS X El Capitan OS X Yosemite OS X Mavericks OS X Mountain Lion
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 7

Comments:

Најпопуларни